VIDEO. Gică Popescu este un șofer responsabil. După ce a închinat un pahar în cinstea fiicei sale și-a rugat soția să urce la volan

VIDEO. Gică Popescu este un șofer responsabil. După ce a închinat un pahar în cinstea fiicei sale și-a rugat soția să urce la volan

Fostul fotbalist, Gică Popescu a demonstrat de-a lungul timpului că este un exemplu în ceea ce înseamnă educația și bunul simț, fiind un model pentru mulți tineri care vor să-i calce pe urme. Președintele lui FC Viitorul demonstrează încă o dată că dă dovadă de responsabilitate. Zilele trecute, după o petrecere restrânsă care a avut loc la un restaurant din București, Gică Popescu a avut grijă să nu se urce băut la volan.

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Gică Popescu la același restaurant cochet din Piața Floreasca specializat în preparate de pește, aceeași locație unde a fost fotografiat și Mircea Geoană în seara în care după mai multe sticle de vin s-a urcat la volanul mașinii de serviciu. Spre deosebire de Mircea Geoană, fostul mare fotbalist și-a rugat soția să urce la volan și să-i ducă în siguranță acasă.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Serile trecute, Gică Popescu a ieșit la masă alături de soția lui, Luminița, un grup de prieteni, fiica lui, Maria și câteva prietene de-ale acesteia. Chiar dacă ziua de naștere a fiicei sale a fost pe 18 august, când a împlinit 21 de ani, familia Popescu o sărbătorește în continuare. Asta poate și pentru că tânăra locuiește la Barcelona, acolo unde urmează cursurile unei universități și se bucură destul de rar de prezența ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Maria studiază la Barcelona, are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească dacă vrea. Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iat tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro”, a dezvăluit Gică Popescu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Gică Popescu este căsătorit din anul 1999 cu Luminița, sora Marilenei, soția lui Gheorge Hagi, și au împreună doi copii, Maria și Nicolas. În toți acești ani femeia, care este investitor în domeniul imobiliar, a preferat să fie o prezență discretă și să-și susțină partenerul din sânul familiei, nu prin diverse emisiuni sau interviuri. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când, încă de la început au convenit ca unul dintre ei să închine un pahar de vin în cinstea fiicei lor, iar celălalt să se asigure că ajung în siguranță acasă. În cazul de față nu se putea „sacrifica” sărbătorita, și nici Gică Popescu, așa că rolul i-a revenit Lumininței.

A sărbătorit aniversarea fiicei sale, Maria

Chiar dacă a fost o ieșire la cină într-un cadru restrâns, Maria Popescu a primit cadouri și un buchet imens de flori pe care abia a putut să-l bage în autoturismul tatălui său. După cină, toată gașca a părăsit restaurantul în același timp. Deși petrecuseră câteva ore în aceeași compania, Gică Popescu și Luminița au mai stat preț de câteva minute în mijlocul străzii pentru a-și lua rămas bun de la invitați. După îmbrățișări și sărutări, fostul fotbalist a deschis mașina, însă s-a urcat instant în locul din dreapta.