Alertă: legea vaccinării obligatorii a fost votată în Senat! EVZ Play

Alertă: legea vaccinării obligatorii a fost votată în Senat! EVZ Play

Legea vaccinării obligatorii a trecut de Senat cu unanimitate de voturi, deşi Ministerul Justiţiei a atras atenţia că actul normativ încalcă drepturile omului aşa cum sunt ele prevăzute în Constituţie şi în tratatele internaţionale.

În arena EVZ Play vedeţi live şi în exclusivitate cum arată şi ce prevede legea vaccinării obligatorii, dar şi când ar putea intra în vigoare. Avem acest document, dar avem şi informaţii despre cum s-au furat alegerile de la Sectorul 1: cifre exacte pe care Mirel Curea le-a aflat aşa cum apar scrise în dosarul procurorilor care investighează acest caz de fraudă electorală.

E momentul să vedeţi şi impactul pe care îl au emisiunile din arena EVZ Play pentru că, datorită privitorilor noştri cărora le mulţumim, am ajuns "să ne batem" în cifre de rating cu talk-show-urile televiziunilor de ştiri! Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu sunt live, de la 12.00, pe YouTube EVZ-Capital şi pe Facebook la evz.ro într-o nouă dezbatere cu zeci de mii de vizualizări despre vaccinarea obligatorie care li se pregăteşte românilor.

"Contrapunct Evz" cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu

Ne puteți urmări și pe Google News

O sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate.

 Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!