Cântăreț de rap, împușcat cu 64 de gloanțe. Teribilul asasinat s-a petrecut în fața închisorii din Cook, Chicago

Cântăreț de rap, împușcat cu 64 de gloanțe. Teribilul asasinat s-a petrecut în fața închisorii din Cook, Chicago

Cântărețul american de rap, Londre Sylvester, a fost împușcat de 64 de ori, gloanțele nimerindu-i capul și organele vitale, într-o ambuscadă creată la ieșirea sa din închisoare.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, la ieșirea din închisoarea districtuală Cook County. Raperul cunoscut cu numele de scenă KTS Dre, a fost una dintre cele trei persoane împușcate în fața închisorii din Cook, Chicago, în cursul zilei de sâmbătă. Asaltul s-a declanșat în momentul în care rapperul a ieșit pe poarta închisorii, cu un dispozitiv de monitorizare pe gleznă

Bărbați neidentificați au coborât din două vehicule parcate în apropiere și au deschis focul asupra lui Sylvester, un afro-american de 31 de ani.

Potrivit unui examen medical preliminar, el a fost împușcat de 64 de ori, fiind de gloanțe în cap și în alte zone vitale. Victima a fost transportată la spital, unde a fost pronunțat decesul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alte două femei au fost victime colaterale victime colaterale

Odată cu cântărețul de rap Sylvester au fost împușcate două femei. Una dintre ele, în vârstă de 60 de ani, îl însoțea pe deținutul eliberat și se îndrepta împreună cu acesta spre o mașină din apropiere, atunci când a avut loc atacul.

Un glonț a nimerit-o în genunchi. Ea a fost internată în spital iar starea sa era una bună. O a doua femeie, de 30 de ani, care trecea prin zonă, a suferit o rană superficială la gură.

După atac, agresorii s-au urcat în mașini și au pornit în direcții diferite.

Poliția din Chicago urma să examineze imaginile de pe camerele de supraveghere în tentativa de a-i identifica pe făptași.

Bărbatul ucis fusese eliberat condiționat după ce a depus cauțiunea fixată de judecător.

El ajunsese în penitenciar după ce procurorii au emis recent o petiție pe numele său, pentru încălcarea condițiilor de punere în libertate, într-un dosar de infracțiune cu armă de foc din 2020, scrie Antena3.

Cel mai cunoscut caz al unui interpret hip-hop ucis pe fondul conflictelor între grupările infracționale din SUA este al lui Tupak Amaru Shakur, unul dintre cei mai bine cotați artiști rap din toate timpurile.