Ducesa Kate Middleton nu suportă o băutură la modă printre vegetarieni. „Nu mai credeți tot ce citiți!”

Ducesa Kate Middleton nu suportă o băutură la modă printre vegetarieni. „Nu mai credeți tot ce citiți!”

Soția prințului William, Kate Middleton, este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și obiceiurile alimentare stricte. Ducesa nu vrea. însă, să pară o habotnică a alimentației corecte.

Adevărul a ieșit la iveală când ducele și ducesa de Cambridge au vizitat Coventry Cathedral Rising Café pentru un eveniment caritabil.

Kate Middleton nu suportă laptele de migdale

Angajații cafenelei, după ce au auzit că vor avea oaspeți regali, au citit despre obiceiurile lor alimentare. Au aflat din presă că ducesa ar prefera laptele de migdale în locul celui obișnuit. Atent să nu-și supere înalții oaspeți, un angajat al cafenelei a pus și lapte de migdale pe tava de ceai, special pentru ducesă.

Kate s-a văzut, însă, nevoită să-i dezamăgească pe angajații cafenelei, spunându-le că zvonul nu era adevărat. Kate le-a făcut cunoscut că, de fapt, nu suportă laptele de migdale, o băutură în vogă printre cei care au un stile de viață sănătos. „Nu mai credeți tot ce citiți - nici măcar nu-mi place laptele de migdale”, ar fi spus ducesa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prințesa de la Hollywood e mult mai sofisticată

Cumnata lui Kate, Meghan Markle, pare, însă, că nu-și poate începe ziua fără laspte de migdale sau soia și sirop de agave.

„Ritualul ei de dimineață începue cu o ceașcă de apă fierbinte și o felie de lămâie, urmată de micul dejun preferat ovăz cu lapte de migdale sau soia, banane și sirop de agave”, scriu Omid Scobie și Carolyn Durand despre prințesa de la Hollywood.

Pe ducesa de Cambridge recunoaște că o prinde noaptea în bucătărie

Mai simplă în gusturi, ducesa de Cambridge pare să își înceapă ziua cu unsmoothie. Kate a fost văzută ținând o dietă vegetariană în timpul vizitelor oficiale. Cu toate astea, nu s-a sfiit să recunoască faptul că îi place să le prepare prăjituri copiilor ei. „Îmi place să fac torturi. A devenit o adevărată tradiție să stau până la miezul nopții și să pregătesc cantități ridicol de mari de prăjituri și glazură ”, a mărturisit Kate Middleton într-un interviu, potrivit ziarului britanic Daily Express.