10 imagini care arată cum s-a transformat una dintre cele mai iubite vedete TV din România

10 imagini care arată cum s-a transformat una dintre cele mai iubite vedete TV din România

Numele Andreei Esca este profund legat de munca de televiziune. De peste 25 de ani, știrista e o prezență continuă pe micile ecrane. Cum s-a transformat, cu cine a lucrat de-a lungul vremii, vedeți într-o galerie foto de excepție.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Când spui Andreea Esca, spui ”Știrile Pro Tv”. Cariera ei este întradevar strâns legată de postul de televiziune din Pache Protopopescu, lansat în România în anul 1995.

Totuși, primii bani produși de prezentatoarea Pro Tv au venit din actorie, mai exact aceasta a jucat într-un film de adolescenți. „Primii bani i-am câstigat în liceu. S-a făcut un casting la Liceul Lazăr, unde învățam, pentru un film de adolescenți. Am jucat un mic rol în această peliculă a  regizorului  Geo Saizescu, în care eroul principal era Ștefan Bănică.  Eram, prin clasa a X-a cred.  Am câștigat 200 de lei și mi-am luat o pereche de cercei de la Magazinul EVA. Eram foarte mândră că mi-am cumparat ceva din munca mea”, a povestit prezentatoarea Tv.

Ne puteți urmări și pe Google News

 Andreea Esca a intrat în TV 19 ani

„Primul job l-am avut la 19 ani. Eram studentă în primul an la Jurnalism și m-am angajat la televiziunea SOTI, prima televiziune privată din România. Făceam reportaje ziua, prezentam știri la ora 24 și  aveam o emisiune socială săptămânală, împreună cu Lucian Mandruță care se numea „Chestiunea Zilei”. a povestit Esca. Ea a lucrat, de-a lungul vremii, alături de Răzvan Dumitrescu, actualmente Antena 3 sau de Andi Moisescu - Apropo Tv, dar imaginea ei rămâne strâns legată de PRO TV, acolo unde a deschis pentru prima oară cu salutul. ”Bună seara, București! Bună seara, România!”