Craiova, sub ape după o ploaie năprasnică. Au fost mari probleme și în vestul Bucureștiului, pompierii au intervenit. VIDEO

Craiova, sub ape după o ploaie năprasnică. Au fost mari probleme și în vestul Bucureștiului, pompierii au intervenit. VIDEO

Ploile torențiale căzute marți după-amiază au dat mari bătăi de cap și î Craiova, și într-una dintre zonele Bucureștiului, acolo unde mașinile au fost aproape să fie duse de ape.

Orașul , sub un puhoi de ape, după ce, marți, în Bănie , iar sistemul de canalizare nu a mai făcut față cantității de . Imaginile surprinse arată cum șoferi temerari se iau în piept cu apele. Probleme mari au fost pe Calea Severinului, acolo unde canalizările au defulat.

Au fost probleme mari și în unele zone din București, tot din cauza cantităților mari de apă căzute marți după-amiază. În Vestul Capitalei, în zona Bragadiru, străzile s-au inundat în câteva minute. Apele au cuprins cartiere întregi de blocuri, case, dar și parcări.

In din Capitală, pompierii au fost chemați să scoată apa de pe străzi, după ce mai mulți șoferi aproape au rămas cu mașinile blocate în mijlocul șuvoaielor. Aceștia au intervenit, la fața locului, cu mai multe autospeciale, pentru a face față situației.

Ne puteți urmări și pe Google News

Va continua să plouă și miercuri, 9 iunie, conform meteorologilor

Va ploua și miercuri, 9 iunie, conform datelor transmise de specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Aversele vor fi însoțite, în funcție de zonă, și de descărcări electrice și furtuni. Temperaturile vor fi apropiate de cele înregistrate marți, ba chiar în Capitală atât maxima, cât și minima vor fi aceleași miercuri.

În general, maximele se vor situa în jurul a 25 de grade Celsius, iar minimele în jur de 15 grade. În Capitală, vremea va continua să fie ploioasă. Dimineață, cerul va fi senin, la fel ca marți, urmând ca pe parcursul zilei să devină înnorat și să plouă.

Vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Pe seară cerul va redeveni senin. În privința temperaturilor nu se schimbă nimic față de marți.

Maxima va fi în continuare 26 de grade, în timp ce minima va fi de 16 grade. Vremea va continua să fie instabilă și în următoarea perioadă, aversele fiind dese și însoțite, local și temporar, de furtuni și descărcări electrice. Maximele vor fi în jurul valorilor de 25 de grade Celsius.