Un nou scandal cu Fulgy, la o săptămână după ce a fost prins drogat la volan. A fost dat afară din cazino

Un nou scandal cu Fulgy, la o săptămână după ce a fost prins drogat la volan. A fost dat afară din cazino

Băiatul Clejanilor a fost duminică protagonistul unui nou scandal, pe care l-a transmis live pe youtube. S-a lăsat cu amenințări urâte.

Duminică la prânz, Fulgy a pornit „show-ul” încă de când a intrat într-un mall din București. S-a certat mai întâi cu bodyguarzii de la intrare, pentru că a refuzat să poarte masca de protecție. Nimic nu l-a determinat pe acesta să poarte articolul sanitar, iar cât timp s-a plimbat prin mall și a transmis imaginile pe YouTube, Fulgy nu a purtat masca.

Ulterior, continuând să filmeze, fiul Clejanilor a intrat și într-un cazino din incinta mall-ului. Pentru că a fost împeidicat să filmeze, a devenit recalcitrant, iar oamenii de ordine l-au îmbrâncit ca să-l scoată din incintă, Fulgy a declanșat un scandal monstru soldat cu amenințări grave.

”Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia.”, i-a spus el paznicului. ”M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea”, a spus Fulgy în Live-ul de pe YouTube.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu doar o săptămână în urmă, Fulgy a fost prins la volan în timp ce se afla sub efectul substanțelor interzise. Oamenii legii i-au deschis dosar penal, dar Fulgy a făcut spectacol și la Institutul de Medicină Legală, acolo unde a fost dus pentru prelevarea de probe biologice.