Dacă nu ai argumente, lovește. Scene incredibile într-un avion Ryanair

Dacă nu ai argumente, lovește. Scene incredibile într-un avion Ryanair

O pasageră a unui zbor Ryanair a demonstrat ce înseamnă să fii lipsit de orice bun simț. Comportamentul ei, isteric, a ajuns pe Youtube.

O femeie italiană a refuzat dă poarte masca de protecție la bordul unui avion Ryanair. Avionul trebuia să zboare de la Ibiza la Milano. Pasagera, odată ce s-a văzut la bordul avionului, nu a mai vrut să poarte corespunzător masca. Femeia nu a vrut să ia în seamă cererile celorlalți pasageri, de a purta masca în spațiul înghesuit din avion. După ce s-a certat o vreme cu pasagerii pe tema măștilor de protecție, vorbele I s-au părut neîndestulătoare. Așa că italianca a început să scuipe spre pasageri.

  

Ryanair cere tuturor pasagerilor să poarte măști în timpul zborurilor, în mod corect, care să acopere nasul și gura. Însoțitoarea de zbor care a încercat să-i explice femeii politica companiei a fost trimisă „la plimbare‟, cu invective care curgeau neobosit. Însoțitoarea de zbor, într-un mod civilizat, i-a spus că s-a impus tuturor pasagerilor să poarte masca corect  pe durata zborului pentru a preveni răspândirea Covid-19.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu greu, pasagera recalcitrantă a fost debacată

Recalcitranta a devenit și mai furioasă și a înjurat-o pe însoțitoarea de bord, iar, pentru că o pasageră a sprijinit-o pe angajată, a tras-o de păr. Dar, după ce s-a așezat, italianca s-a ridicat brusc și s-a repezit din nou la nefericita pasageră și a mai tras-o încă odată, mai tare, de păr. La țipetele pasagerei atacate au venit și alți membri ai echipajului, ca să rezolve situația, și avionul să poată decola. Pasagera certăreață a început să dea cu picioarele înspre ei, încercând să-I lovească. Într-un târziu au reușit să o imobilizeze și să o târască pe femeia isterică la ușa avionului ca să o debarce. Avionul, care în tot acest timp a așteptat să poată pleca, a reușit să decoleze dpre Milano. Nu se știe ce măsuri s-au luat, la sol, împotriva pasagerei.

Tot de Ibiza se leagă o altă ceartă dintr-un avion și tot din cauza măștii de protecție, cu câteva luni în urmă. De data asta destinația era Ibiza. Scandalul a izbucnit după ce doi pasageri, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au refuzat să poarte mască. După îmbrânceli și câțiva pumni, ceilalți au reușit să-i imobilizeze și să le pună cătușe. La debarcare pasagerii recalcitranți au fost luați în primire de Garda Civilă.