O superbă șatenă i-a tulburat liniștea lui Pepe. Să fie ea femeia care-i va lua locul Ralucăi Pastramă?

O superbă șatenă i-a tulburat liniștea lui Pepe. Să fie ea femeia care-i va lua locul Ralucăi Pastramă?

Pepe a uitat definitiv de suferința provocată de divorț. Recent, acesta a fost văzut la un restaurant din București, alături de o superbă domnișoară. Să fie ea femeia care îi va lua locul Ralucăi Pastramă?

Unul dintre cei mai doriți burlaci ai României, Pepe, gesturi tandre, într-un restaurant luxos din Capitală cu o jună. Să fie oare aceasta femeie care îi va lua locul fostei soții?

O superbă șatenă i-a tulburat liniștea lui Pepe. Să fie ea femeia care-i va lua locul Ralucăi Pastramă?

Potrivit spynews.ro, îndrăgitul cântăreț Pepe a fost văzut în tandrețuri cu o frumoasă domniță într-un restaurant de fițe din București. Artistul și tânăra cu forme apetisante s-au distrat alături de mai mulți prieteni, sursele menționând că ar fi fost chiar ziua ei de naștere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi nu au făcut rabat de la gesturi tandre, ba chiar au fost văzuți când s-au îmbrățișat mai strâns după un paravan. Se vede treaba că cei doi se plac, însă până în acest moment Pepe nu a dat nici un fel de declarații referitoare la o nouă relație. Dar ce bărbat nu ar face orice ca să aibă lângă el o asemenea femeie...

Cine e apetisanta domnișoară

Se pare că tânăra care i-a furat atenția lui Pepe și, cine știe, poate chiar și inima, este cunoscută în lumea bună a Capitalei. Se crede că ar fi vorba de un make up artist renumit, fost fotomodel, pe nume Yasmine. O femeie cu adevărat interesantă, dorită de mulți domni cu dare de mână.

Deschis la o nouă relație

Cu câteva luni în urmă, invitat în emisiunea lui Dan Capatos,  Pepe a fost extrem de sincer și a mărturisit că nu se va întoarce niciodată la mama copiilor săi. Mai mult, artistul a explicat că este pregătit pentru o nouă relație.

”Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine voi apărea, eu sau Raluca, cu cineva de mână.”, a mărturisit Pepe la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram