Episod de pomină la Oficiul Stării Civile din Vaslui. Două culpuri s-au luat la bătaie (VIDEO)

Episod de pomină la Oficiul Stării Civile din Vaslui. Două culpuri s-au luat la bătaie (VIDEO)

Episod de pomină în Centrul de Afaceri Vaslui. Două cupluri s-au luat la bătaie în Oficiul de Stare Civilă a orașului, însă asta nu este tot, inclusiv polițiștii care au intervenit pentru a calma spiritele au avut parte de o surpriză.

Totul a pornit de la doi bărbați care s-au luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă la Oficiul Sterii Civile. Unu dintre ei aștepta pentru a lua un certificat de naștere. În scurt timp cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Se pare că după ce și-au împărțit pumni și picioare și soțiile lor au început să se păruiască și să se lovească cu gențile, asta da solidaritate de cuplu. Imaginile au fost postate pe YouTube de cotidianul Vremea Nouă.

Polițist la pământ

Forțele de ordine chemate să calmeze spiritele au avut și ele mari bătăi de cap, mai ales polițistul, care, în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie. Acesta s-a ridicat însă imediat și, cu sprijinul colegului său de la Jandarmerie, a reușit să-l încătușeze pe bărbat.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În momentul când a avut loc incidentul, eu nu eram în clădire. Am fost informat că două persoane care stăteau la rând la Starea Civilă nu s-au înțeles asupra ordinii și s-au luat la bătaie. Unul dintre ei era acolo pentru a înregistra o căsătorie, celălalt pentru a înregistra o naștere. Noi am anunțat incidentul la 112, au fost acolo și organele de poliție. Nu știu ce măsuri au fost luate, știu doar că unul dintre cei doi bărbați implicați în altercație a revenit la Centrul de Afaceri pentru a-și ridica documentul solicitat.”, a declarat Florin Sârbu, directorul Centrului de Resurse pentru Afaceri Vaslui

Au venit la cununie și-au plecat la pușcărie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. „În cursul zilei de astăzi, 29 aprilie 2021 (n.r. joi), ora 13.58, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că în zona unui ghișeu al Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Vaslui, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

La sesizare s-a deplasat un echipaj mixt (polițist însoțit de militar jandarm) care a identificat una dintre persoanele participante la scandal, care se manifesta agresiv, încercând să lovească persoane de la fața locului. Bărbatul de 39 de ani din Vaslui a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 400 lei, pentru abateri prevăzute Legea 61 din 1991 (republicată) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată.”