Liga Campionilor. Bayern Munchen, victorie inutilă la Paris. Campioana Europei a fost eliminată și rămâne fără antrenor

Liga Campionilor. Bayern Munchen, victorie inutilă la Paris. Campioana Europei a fost eliminată și rămâne fără antrenor

Bayern Munchen a fost eliminată din Liga Campionilor, de PSG, iar la finalul acestui sezon va schimba antrenorul. În semifinale s-a calificat și Chelsea.

Bayern Munchen, deținătoarea trofeului, a fost eliminată, marți seară, de PSG, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Nemții au câștigat la Paris, scor 1-0, dar victoria a fost insuficientă pentru accederea în semifinale. Unicul gol a fost reușit de Eric Maxim Choupo-Moting, în minutul 40. A fost un meci aprig disputat pe „Parc des Princes”, calificarea s-a jucat până în ultimele secunde, ar PSG merge mai departe. Grație succesului obținut în tur, cu scorul de 3-2.

Bayern Munchen va schimba antrenorul la finalul sezonului

În sezonul trecut, cele două formații și-au disputat finala competiției, iar câștig de cauză a avut Bayern, care a câștigat trofeul după ce s-a impus cu 1-0.

Bayern Munchen se va despărți de antrenorul Hansi Flick la finalul acestui sezon. Anunțul a fost făcut de fostul mare internațional al Germaniei, Lothar Matthaus. „Hansi Flick are o ofertă de la naționala Germaniei și va pleca la finalul sezonului”, a afirmat Matthaus. Este foarte posibil ca Flick să devină selecționerul primei reprezentative după Campionatul European din această vară. El îi va lua locul lui Joachim Low. Al cărui „secund” a fost la națională în perioada 2006-2014.

Ne puteți urmări și pe Google News

Julian Nagelsmann, 33 de ani, antrenorul celor de le Leipzig, este favorit să devină principal la Bayern.

FC Porto, un gol de senzație, o calificare ratată

Tot marți seară, Chelsea și FC Porto s-au duelat pentru un loc în semifinalele Ligii Campionilor. Englezii aveau un avantaj consistent, după succesul înregistrat în tur, în deplasare, scor 2-0. Acum, meciul s-a disputat în Spania, la Sevilla, pe „Ramon Sanchez Pizjuan”. Meciul a fost lipsit de spectacol până spre final.

În ultimele secunde, Taremi, jucătorul portughezilor, a marcat un gol de senzație, o „foarfecă” de la 14 metri. Dar, la fel ca și în cazul celor de la Bayern, succesul obținut de FC Porto nu a contat decât pentru palmares. Pentru că londonezii vor juca în semifinalele competiției și vor lupta pentru un loc în finala UEFA Champions League.