Agent de la rutieră prins cu 108 km/h în localitate. A rămas cu permisul suspendat timp de 30 zile

Agent de la rutieră prins cu 108 km/h în localitate. A rămas cu permisul suspendat timp de 30 zile

Agent de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Dorohoi, prins cu o viteză mult peste limita legală din localitate. Polițistul se afla în timpul liber și circula cu automobilul personal pe drumul Dorohoi – Botoșani când a fost depistat cu ajutorul pistolului truCAM circulând cu o viteză de nici mai mult, nici mai puțin de 108 km/h în localitate.

Un agent de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Dorohoi prins cu ”ocaua mică” după ce a depășit viteza mult peste limita legală din localitate. După ce ani la rând a lăsat o mulțime de șoferi fără permis, a ajuns tocmai el să rămână pentru o perioadă fără dreptul de a conduce, relatează Botosaneanul .

108 km/h în localitate

Polițistul rutier se afla în timpul liber și circula cu automobilul personal pe drumul Dorohoi – Botoșani. Pe această rută, el a fost depistat cu ajutorul pistolului truCAM circulând cu o viteză de nici mai mult, nici mai puțin de 108 km/h în localitate.

”Oamenii legii” nu au fost părtinitori. Ei nu au ținut cont de faptul că sunt colegi și l-au tratat asemeni oricărui alt participant la trafic. În consecință, i-au suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice timp de 90 de zile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Agentul a solicitat însă reducerea perioadei și a susținut testarea aferentă pe care a promovat-o astfel încât în final a rămas cu o interdicție de 30 de zile.

Rămâne polițist rutier, doar că nu poate conduce o perioadă

”Poate să își exercite în continuare calitatea de polițist rutier, doar că nu poate conduce. Nu este totuși o faptă foarte gravă. Bineînțeles, i s-a atras atenția, dar nu va fi cercetat disciplinar”, a declarat ag.Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Agentul poliției rutiere în cauză a făcut parte din echipajul care în toamna anului 2019 l-a lăsat fără permis pe senatorul de atunci, deputatul de acum, Costel Șoptică.

Deputatul Costel Șoptică a fost prins cu 105 km/h chiar de către agentul buclucaș

Într-o sâmbătă seară, parlamentarul a fost prins circulând cu 105 km/h în interiorul localității, ridicându-i-se dreptul de a conduce pe drumurile publice tot pe 90 de zile.Suplimentar, demnitarul liberal fusese amendat și cu 2.320 de lei pentru viteză, dar și pentru că nu avea asupra sa actul de identitate și permisul.

În acel moment, politicianul liberal a reclamat faptul că a fost practic urmărit cu insistență. În sensul în care echipajul de la Biroul Rutier Dorohoi l-ar fi urmărit vreo 20 de kilometri, așteptând să greșească pentru a-i lua permisul.

”Am contestat și sunt în instanță. Ei au făcut afirmația că au mers după mine de la Văculești până la Dumbrăvița și mi-au spus că am depășit de mai multe ori viteza. Și atunci chiar i-am întrebat: de ce nu m-ați oprit de prima oară?”, a spus Costel Șoptică, deputat liberal.

În acest caz, polițiștii nu se aflau într-o mașină cu însemnele MAI, ci în una neinscripționată astfel încât parlamentarul nu a putut să își dea seama că pe urmele sale se află un echipaj al Poliției.