Donald Trump a dezvăluit conținutul scrisorii către Biden

Donald Trump a dezvăluit conținutul scrisorii către Biden

Înainte de a pleca de la Casa Albă, Donald Trump a vrut să îi lase lui Joe Biden, un mesaj direct, o scrisoare în care spune ce crede despre anumite fapte și oameni.

Trump a fost cel care a dezvăluit scrisoarea și o parte din conținutul acestuia, după ce Biden nu a spus nimic despre ea. În timpul unui interviu cu Lisa Boothe, un cunoscut jurnalist cu opinii conservartoare, Donald Trump a spus că i-a urat lui Biden să aibă noroc. Fostul președinte s-a referit și la alte teme, din care rezultă că Biden este cumpărat de China, dar și că alegerile au fost fraudate.

„Practic îi urez noroc și, știi, avea câteva pagini și am scris-o din inimă, pentru că vreau să-l văd făcând bine. Uite, e acolo. Au fost alegeri fraudate, alegeri pe care, știi, nu le voi ceda niciodată și, apropo, Hillary Clinton a spus că el nu ar trebui să cedeze vreodată. Hillary Clinton, lucrurile pe care le-a spus au fost oribile”, a spus Trump.

Trump a revenit la vechile teme

Fostul președinte nu s-a ferit să îl atace pe Biden, pe tema zidului de la granița cu Mexicul. Deși a promis că va construi un astfel de zid, Trump a eșuat. Acum îl atacă pe președintele democrat exact pe această temă. Mai mult, Trump le-a cerut tuturor democraților să se concentreze pe anul 2022, când vor avea loc alegeri parțiale, și să lupte pentru aceste mari teme aflate în discuția publică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Interesant este faptul că pentru a deturna opinia publică de la scandalul legat de implicarea Rusiei în alegerile din SUA, Trump a deschis un nou subiect de discuție. Joe Biden este cumpărat de China sau Joe Biden este omul Chinei.

„Da, dar dincolo de a fi cumpărat, nu pentru asta a făcut campanie. Nu s-a gândit niciodată – este mai radical ceea ce face. Și nici nu cred că el o face. Cred că este o cabală. Este mai radical decât orice a promis în campanie. E mai radical decât Bernie Sanders”, a spus Trump.

În timpul campaniei electorale, Donald Trump a folosit această temă ca un vector de atac împotriva lui Biden. A spus chiar că statul chinez va fi proprietarul Statelor Unite ale Americii dacă Biden va fi ales preșesinte.