Angajații de la salubritate au protestat în Piața Victoriei. Nu mai au bani pentru motorină

Angajații de la salubritate au protestat în Piața Victoriei. Nu mai au bani pentru motorină Sursa foto: Romprest

Angajații de la salubritate au protestat în Piața Victoriei. Nu mai au bani pentru motorină

Mai mulți angajați ai Romprest au ieșit în stradă și cer Primăriei Sectorului 1 să achite facturile restante.

Principala cerință a muncitorilor care au ieșit duminică, în Piața Victoriei, este achitarea facturilor restante în vederea implementării contractului de delegare și a asigurării continuității serviciului de utilitate publică.

Protestatarii cer Primăriei Sectorului 1 să achite facturile restante pentru a mai putea oferi în continuare servicii de salubrizare a sectorului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Edilii Sectorului 1 sunt acuzați că iau decizii unilaterale pe bază de dispoziții personale, ignorand Consiliul Local al Primăriei. Prin demersurile sale, Clotilde Armand își încalcă toate obligațiile, atragând direcțiile primăriei în practici ilegale și oferind acces la documentele confidențiale din Primărie unor “consilieri” care nu sunt angajații primăriei, susțin cei de la Romprest.

Principalul vinovat în viziunea Romprest: Primarul Clotilde Armand.

Acțiunile lui Clotilde Armand, mai ales în stare de pandemie, sunt considerate un adevărat atentat la sănătatea cetățenilor din sectorul 1 al Capitalei.

Sorin Velicu, directorul operațional al Romprest, a vorbit despre aceste probleme: „E o acțiune de conștientizare prin care readucem în atenția primăriei că mai sunt cinci zile până când, conform notificărilor, noi nu vom mai avea bani pentru a mișca aceste mașini din garaj, a strânge deșeurile și a face salubrizare pe raza Sectorului 1.“