Omul care a fost în viața de apoi: „Era un tărâm perfect. Nu am văzut pe nimeni”

Omul care a fost în viața de apoi: „Era un tărâm perfect. Nu am văzut pe nimeni”

Un bărbat care a suferit un accident afirmă că a fost transportat în lumea de dincolo, descriind un loc „scăldat într-o lumină fără formă”.

În urma unui accident avut în copilărie, un bărbat, pe nume Chris, crede că a fost dus în viața de apoi. În timp ce Chris nu a murit din punct de vedere clinic, a rămas inconștient câteva minute după accident și crede că a văzut această „viață de apoi”.

Viața de apoi, potrivit lui Chris, este scăldată într-o lumină „fără formă” în care uiți instantaneu de tot ce s-a întâmplat înainte.

El a mai spus că locul în care se afla era „perfect”, în care nu mai era o „ființă fizică”, scrie Express.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o notă pentru Near Death Experience Research Foundation, Chris a spus: „M-am trezit brusc într-un tărâm diferit. Era fără formă, ușor și colorat. Nu am văzut pe nimeni. Era ca o baie blândă de lumină”.

„Eram complet înconjurat de lumină și făceam parte din acea lumină. M-am simțit în armonie cu ea și în pace deplină. Cu siguranță eram «eu» , dar nu aveam corp. În acest loc, vechea mea viață nu exista”. „Nu mai aveam idee despre cum este viața pe pământ. Eram doar acolo și «acolo» era perfect”.

„Apoi am simțit o senzație stranie de sucțiune. Aveam impresia că sunt antrenat, tras, luat de acolo și că devin altceva în același timp”.

„Pe măsură ce mă apropiam, îmi vedeam vechea viață revenind la mine. Mi-am amintit brusc că am avut această altă viață, cu școala, familia și prietenii”.