Marea Conjuncție. Generația de Oțel. Solstițiul de Iarnă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Marea Conjuncție. Generația de Oțel. Solstițiul de Iarnă. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR Sursa: Arhiva EVZ

O zi de luni plată, multe telefoane si planuri pentru Crăciun. Te pândeşte o raceală, ai nevoie de un întăritor, poate usturoi şi mai mult somn. Cineva încearcă, fără succes, să te enerveze!

21 decembrie 2020

 

Marea Conjuncție. Generația de Oțel. Solstițiul de Iarnă. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 21 decembrie s-au născut  I.V. Stalin, Thomas Beckett, Jane Fonda, Chris Evert, Kurt Waldheim, Hermann J. Muller,  Adela Mărculescu, Dan Zamfirescu, Constantin Mille, Gheorghe Tătărăscu, Stela Popescu.

În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Iuliana din Nicomidia şi Temistocle.  Nimic în „Kalendar”.

Evenimentul Zilei” din 21 decembrie 1988: Terorişti arabi, susţinuţi de Libia, au provocat prăbuşirea, la Lockerbie (Scoţia), a aparatului B-747 (zborul PanAm 103), care făcea legătura între Londra şi New York; atentatul s-a soldat cu 270 de victime. ”Book of Lists”. Ați putea spune, că nimic nu este nou, doar că lipsa de reacție a europenilor îi încurajează pe musulmani să devină mai agresivi, asasini lipsiți de scrupule.

Astăzi este o zi foarte importantă, este Solstițiul de Iarnă, începutul iernii și Marea Conjuncție, Conjuncția Generațiilor, dintre Jupiter și Saturn.

Solstițiul de iarnă, începerea iernii, are loc astăzi 21 decembrie 2020, la ora locală12:02:23. Soarele, trece, în mod convențional, din zodia Săgetătorului în zodia Capricornului. Începe iarna. Nu iarna astronomică, sau astrologică, pur și simplu, iarna.  Iarna ține de la 21 decembrie 2020 la 20 martie 2021. Ziua de 21 decembrie se mai numeşte şi Solstiţiul Capricornului. Mai ţineţi minte, din geografie, de tropicul Racului şi de tropicul Capricornului? Ah, am uitat, nu se mai face în școală geografie și istorie au fost înlocuite cu prostologia și idiocrația!