Trăim vremuri interesante, vorba blestemului chinezesc! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Trăim vremuri interesante, vorba blestemului chinezesc! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile fără să ţii cont de bruiajul cotidian. Veştile primite astăzi te pun pe gânduri. Dar, nu ai multe de făcut!

16 decembrie

 

Trăim vremuri interesante, vorba blestemului chinezesc! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe 16 decembrie s-au născut Ludwig van Beethoven, Leopold I, Arthur C. Clarke, Philip K. Dick, C. Jinarajadasa, Elena Băcăoanu, Mircea Heroveanu, Noru Demetriad.

În calendarul creștin-ortodox sunt, pe 16 decembrie, Sfinții: prorocul Agheu și Teofana, împărăteasa. Nimic în ”Kalendar” dacii nu făceau ”sfinți” chiar pe toată lumea! Ei glumeam, să vedeți ce diaree de sfinți este în calendarul budist!

"Evenimentul Zilei", din 16 decembrie 1773, a fost începerea Războiului de Independenţă în America de Nord, pe atunci colonie britanică. Samuel Adams împreună cu alţi o sută cincizeci de fraţi masoni din Marea Lojă "Sons of Freedom" atacă, deghizaţi în piei roşii, (corect politic, nativi) portul Boston şi aruncă în ocean 342 de baloturi de ceai de pe trei nave comerciale englezeşti. Britanicii măriseră nejustificat taxele pe ceai şi alte produse! Scumpirea prețurilor este un motiv de revoluție!

Știți cine i-au recunoscut primii și i-au ajutat pe insurgenți? Francezii și rușii! Ruși au trimis imediat o fregată, un vas militar, ”Бесстрашный” Neînfricatul, cu ajutoare pentru revoluționari, arme, alimente, celebrul praf de pușcă, pulberea neagră imperială rusească și exact 342 de baloturi de ceai negru rusesc. Pe gratis! Ba căpitanul fregatei a făcut și o afacere cu americanii, le-a vândut 30 din tunurile navale pe care le avea la bord. Întotdeauna rușii s-au înțeles cu americanii, o să se înțelegă și acum!