Parlamentul European este preocupat de starea libertății presei. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Parlamentul European este preocupat de starea libertății presei. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

O zi favorabilă, în sensul că te simţi în formă, fizic şi psihic. Situaţia te îngrijorează, dar poţi lucra spre folosul tău. Nu exagera greutăţile şi obstacolele, lucrurile se pot rezolva.

8 decembrie

 

Parlamentul European este preocupat de starea libertății presei. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 8 decembrie s-au născut Horaţiu, Jean Sibelius, Sammy Davis Jr., Maximilian Schell, David Carradine, Jim Morrison, Kim Basinger,  Hortensia Papadat-Bengescu, Constantin I. Moisil, Elena Drăgulinescu-Stinghe, Ioanel Sinescu, Constantin Foamete, Ştefan Hruşcă.

Astăzi nu este nimic important în calendarul creştin ortodox, doar Sfinţii Patapie, Sofronie din Cipru, Tihic, Cezar şi Onisifor. Nimic în "Kalendar", dacii se mai şi odihneau după petreceri şi băutură.

De mai mult timp nu am mai publicat materialele primite de la Bruxelles, dar mi-a amintit organul de monitorizare, în grațiile căruia mă aflu, întrebându-mă prietenește dacă am mai primit curierul de la UE. Vorba lui Nastratin Hogea, o fi de bine, o fi de rău ? Așa că, hai să mai citim puțin în limba de lemn europeană, sunt unele lucruri interesate, chiar și pentru cei care citesc printre rânduri. Iată :

 Parlamentul European este preocupat de starea libertății presei în Uniunea Europeană și denunță violența, hărțuirea și presiunile cu care se confruntă jurnaliștii. Într-o rezoluție adoptată cu 553 voturi pentru, 54 contra și 89 de abțineri, Parlamentul subliniază tentativele guvernelor din unele state membre de a cenzura media critice și independente și de a atenta la libertatea și pluralismul media. Deputații sunt preocupați de starea posturilor publice din unele state membre care au devenit exemple de propagandă pro-guvernamentală.