Atacul coronaviruslului. Un alt deputat PNL internat de urgență. Nu se respectă regulile?

Atacul coronaviruslului. Un alt deputat PNL internat de urgență. Nu se respectă regulile?

Deputatul liberal și candidat la un nou mandat, Ben Oni Ardelean, a fost infectat cu virusul SARS-CoV2, și se află internat la Spitaul de Boli Infefecțioase și Pneumoftiziologie „dr. Victor Babeș” din Timișoara.

Ardelean a rămas în primă fază acasă, însă s-a simțit tot mai rău, astfel că ieri a fost internat în spital. Ben Oni Ardelean este al doilea liberal timișean de vază care s-a infectat cu SARS-CoV2 în noiembrie, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, povestindu-și astăzi, pe Facebook, propria experiență COVID 19.

Deputatul de Timiș a confirmat faptul că se află în spital printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babes Timisoara, după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu Coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine- cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului. Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare”, a scris deputatul pe pagina sa de socializare, potrivit pressalert.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cine este Ben-Oni Ardelean

Ben-Oni Ardelean (n. 1 septembrie 1975, Lupeni) este un politician român, ales senator în legislatura 2012–2016 și deputat în legislatura 2016–2020 din partea Partidului Național Liberal.

Ben-Oni Ardelean a absolvit în 1998 Facultatea de Teologie din cadrul Institutului Teologic Baptist din București. Între 2004 și 2005 a urmat un curs postuniversitar la Universitatea Politehnica din Timișoara și un program de specializare la MAF din California. Ben-Oni Ardelean este doctor în Științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București (2009) și doctor în Teologie la Universitatea din București (2010).

În decembrie 2012, Ben-Oni Ardelean a fost ales senator în colegiul senatorial nr. 1 din Timișoara. Pe perioada mandatului de senator a fost secretar al Senatului, secretar al Comisiei pentru politică externă și membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. În urma alegerilor parlamentare din decembrie 2016 a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 37 Timiș.

Deputați, senatori și miniștrii ai PNL s-au infectat cu virusul chinezesc în ultima perioadă

Deputații PNL, Toma Petcu și Andrei Alexandru, Mugur Cozmanciuc, șeful liberalilor argeșeni Adrian Miuțescu, Sebastian Buzilă (Harghita), senatorul Alexandru Pereș, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ministrul Economiei, Virgil Popescu, și cel al Transporturilor, Lucian Bode s-au infectat, în ultima perioadă cu Covid-19.