Război înte starlete. Fostele lui Alex Bodi au declanșat ostilitățile

Război înte starlete. Fostele lui Alex Bodi au declanșat ostilitățile

Între Bianca Drăgușanu și Daria Radionova, fostele iubite ale lui Alex Bodi, este pe cale să izbucnească un adevărat război.

Deocamdată acest război se poartă pe rețelele de socializare, unde cele două starlete postează tot felul de imagini și mesaje cu subînțeles. De această dată a venit rândul Biancăi Drăgușanu care a ținut să-i dea replica Dariei Radionova, care a făcut dezvăluiri despre relația secretă pe care a avut-o cu Alex Bodi, fostul soț al starletei.

Într-o înregistrare video, Bianca Drăgușanu a comentat dezvăluirile Dariei Radionova care a povestit că s-a iubit pe ascuns cu Alex Bodi, pe vremea când el și Bianca formau un cuplu. Mai mult, „rusoaica”, cum mai este cunoscută Daria a publicat și niște fotografii care ar fi trebuit să-i confirme povestea, iar acest lucru a iritat-o și mai tare pe Bianca Drăgușanu.

„Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic! Sunt sfătuită în continuare să nu vorbesc nimic, chiar dacă sunt provocată de cretinoide, eu nu trebuie să vorbesc nimic, pentru că le fac celebre. Le-am făcut deja. Le-am făcut deja celebre! Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic. O să tac, o să tac? Rămâne de văzut”, a spus Bianca în înregistrarea video, amenințându-și subtil rivala.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imaginea care o irită pe Bianca Drăgușanu

În urmă cu o zi, Daria Radionova a postat o fotografie în care apare, alături de Alex Bodi, în costum de baie, pe margoinea piscinei dintr-una din reședințele afaceristului arestat pentru proxenetism. Aceasta este amplasată în Villefranche-sur-Mer o localitate de pe Riviera Franceză (foto cancan.ro).

Fotografia a fost însoțită și de un mesaj cu subînțeles pentru Bianca Drăgușanu: „Orice decizi să faci, asigură-te că te face fericit”.

Imaginea postată de Radionova demonstrează că pe vremea când Alex Bodi declara că inima sa aparține doar Biancăi, își petrecea timpul cu altcineva. Se pare că atunci când Bianca nu putea fi alături de el, în călătoriile pe care le întreprindea în străinătate, Alex Bodi o căuta pe Daria Radionova, care era mereu disponibilă pentru afacerist.