„Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să faceți vaccinul obligatoriu”. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

„Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să faceți vaccinul obligatoriu”. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ai unele probleme personale, de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Dar oricum, bănuielile tale nu se confirmă, în totalitate!

 

12 noiembrie

 

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să faceți vaccinul obligatoriu”. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 12 noiembrie s-au născut Auguste Rodin, Gerhard von Scharnhorst, Grace Kelly, Alexandr Porfirievici Borodin, Hassan Rohani, Neil Young, Cote de Pablo, Anne Hathaway,  Vasile Goldiş, Nadia Comăneci.

 O notă specială pentru Borodin, ultimul compozitor romantic, unul dintre cei Cinci Mari. Simfonia a II-a, Bogatârskaia, m-a urmărit, cu acordurile ei, în imensitatea Asiei. Borodin şi Homeira, ce combinaţie ciudată, dar muzica iraniană are ceva din măreţul imperiu persan, astăzi pierdut în amintiri, dar prezent în anvergura muzicii şi a poeziilor de dragoste, ale rubaiatelor, catrenelor, lui Omar Khayyam!

O notă şi mai specială pentru doamna Nadia Comăneci, care astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Să-i spunem cu toţii: La Mulţi Ani, cu sănătate şi noroc!

Tradiţional, de astăzi încep Martinii de toamnă. Iarăşi o sărbătoare antică foarte importantă pentru că ţine trei zile, centrată pe Sf. Ierarh Ioan Gură de Aur. Şi pe Lăsatul de Sec al Postului Crăciunului, de pe 13 noiembrie.

Nu sunt sărbători destinate ursului, lui Moş Martin, ci tot lupilor. Filipii cu altă denumire. Şi ziua de astăzi ca şi ziua de 10 noiembrie este destinată descântatului pentru sănătatea lupilor, adică a dacilor.