Cu ce mai rămâne Pepe după divorț?! Zarurile au fost deja aruncate

Cu ce mai rămâne Pepe după divorț?! Zarurile au fost deja aruncate

Se pare că Pepe este nevoit să împartă totul la jumătate în urma divorțului. Cu ce va rămâne artistul pe numele său?

De-a lungul căsniciei lor, Pepe și Raluca (fostă Pastramă) s-au implicat în diverse afaceri și au adunat o avere impresionată. În prezent, după divorț, cei doi trebuie să împartă totul.

Ce afaceri au cei doi împreună?

Pe lângă banii făcuți din muzică, Pepe s-a implicat în afaceri care i-au adus un profit major și, împreună cu soția sa, a deschis o grădiniță și un salon de înfrumusețare.

Pepe și Raluca au fost implicați în diverse afaceri, împărțindu-și resposabilitățile. Cei doi foști parteneri au pus bazele unei grădinițe și dețin un salon de lux de înfrumusețare pe care au anunțat că îl vând încă din timpul stării de urgență. Pepe a și postat o fotografie atunci cu salonul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cântărețul și soția sa au deschis o grădiniță în cartierul Colentina din Capitală, care poartă numele celor două fetițe, Rosa și Maria, pe care le au împreună.

Investiția s-a ridicat la suma de 450.000 de euro, iar Raluca a fost cea care s-a ocupat de partea administrativă.

Grădinița a fost amenajată în interiorul vilei în care a copilărit Raluca și pe care tatăl ei, Nelu Pastramă, a scos-o la vânzare după ce fiica lui s-a mutat cu Pepe.

Imobilul are 11 camere și 10 băi!

Este vorba despre un imobil imens, cu parter, etaj și mansardă, cu living foarte mare, 11 camere, 10 băi, două bucătării, o terasă și cu o curte spațioasă.

,,M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a făcut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a făcut în grădinița noastră, eu m-am ocupat!

Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăța inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii”, povestea Raluca, în urmă cu ceva timp, neștiind la acel moment că va veni și clipa în care se va ajunge la partaj, scrie Retetesivedete.