Andreea Marin, dezvăluiri complete! „Zâna surprizelor” și-a găsit marea dragoste?

Andreea Marin, dezvăluiri complete! „Zâna surprizelor” și-a găsit marea dragoste?

Este una dintre cele mai frumoase și de succes femei din România, însă puține lucruri se cunosc despre viața ei amoroasă. Andreea Marin a rupt tăcerea și a povestit despre relațiile pe care le are cu oamenii dragi din viața ei.

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul românesc, este destul de discretă când vine vorba de viața personală. Cu toate că relația cu diplomatul Adrian Brâncoveanu este cât se poate de serioasă, cei doi păstrează doar pentru ei cele mai importante momente.

În urmă cu câteva zile, „Zâna Surprizelor”,  într-un interviu acordat Click.ro, a vorbit, atât despre noua ei emisiunea de la TVR 2, cât și despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu, actualul ei iubit, dar și cu Radu Ștefan, fratele vitreg al Violetei.

Andreea Marin prezintă, la TVR 2, emisiunea „Nu există nu se poate”

Ne puteți urmări și pe Google News

„E o bucurie nouă emisiunea ”Nu există nu se poate!”. Am zilnic ora mea de suflet, înainte de știrile serii, cu oameni unul și unul ca invitați și cu telespectatorii care caută altceva decât bârfe, scandaluri și alte prostii. Vor oameni frumoși, cu povești din care să învețe, care să îi inspire, să le dea un imbold să meargă înainte. Protagoniștii mei sunt oameni ca noi toți, dar au ceva în plus, determinarea de a nu se lăsa trași în jos de cei care-i vor mulțumiți cu puțin, oameni care cred în ideile lor și pentru care nu există nu se poate!

Oamenilor care vor să trăiască frumos și demn, să lase ceva în urma lor, să fie mândri că sunt aici, pe pământ, cu un rost al lor. Oameni pe care superficialitatea îi lasă rece, dar profunzimea, curajul, bucuria de a trăi a invitaților mei îi mișcă interior și îi impulsionează, îi trezesc la o altă realitate, mai bună. Trăim vremuri tulburi, dar noi nu trebuie să ne lăsăm întunecați pe interior. De noi depinde să fie soare pe cerul nostru”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a făcut senzație cu poza în care apare alături de Violeta și Radu Ștefan Bănică

„Pentru noi e... normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie”.

În ceea ce privește legătura dintre Radu Ștefan Bănică și Violeta, Andreea Marin a spus: Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”.

Relația cu Adrian Brâncoveanu o face să strălucească

De când formează un cuplu cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin pare că este mai fericită ca niciodată.

Întrebată despre relația lor, Andreea Marin a declarat că „Mă simt iubită și prețuită. Adrian e de vină”.