Victor Ciutacu îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu. „Penultima persoană care m-a făcut jeg a plătit”

Victor Ciutacu îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu. „Penultima persoană care m-a făcut jeg a plătit”

Jurnalistul Victor Ciutacu (România TV) anunţă că l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6.

Ciutacu îşi anunţase intenţia de a-l da în judecată pe Ciucu încă din 23 septembrie, când liberalul l-a jignit într-o postare pe Facebook.

De fapt, totul a început chiar în seara de 23 septembrie.  La emisiunea moderată de jurnalistul Victor Ciutacu a intervenit un cunoscut personaj din lumea interlopă, ”Migdală”, pe numele său Ion Migdal, fratele fostului șef al lumii interlope, Ion Titișor, celebru ca ”Fane Spoitoru”.

Acesta a afirmat că îl ajută pe Ciprian Ciucu, candidatul PNL la sectorul 6. Mai mult, acesta confirmă legăturile cu un alt interlop din sector, ”Vali Capone”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vali Capone a fost prieten foarte bun cu Fane, este prieten cu mine, eu îl apreciez. M-a contactat să-l ajut pe Ciprian Ciucu şi îl ajut, că acum PNL e la putere. PSD nu face la fel? Eu îl susţin pe Ciucu că a apelat la mine”, a spus ”Migdală”.

Scandal în toată regula între Ciutacu și Ciucu

„Am prostul obicei sa ma tin de cuvant. Mai ales cand ma iau cu politrucii. Fiindca au impresia ca toti sunt ca ei. Uite ca nu. Domnu’ Ciucu isi va incepe mandatul de primar cu un proces inconfortabil, fie si din punct de vedere al imaginii, desi nici banii lui nu ma incurca. Merg pe piata, nu sunt patrati. Am convingerea ca se ocupa Oana sa doara", scrie Victor Ciutacu pe Facebook.

Ciprian Ciucu a negat informaţiile, într-o postare pe Facebook, jignindu-l pe Ciutacu.

„Așa arată jegul! Un interlop (?) de care nu am auzit în viața mea mă "susține" pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu știu, și l-au învățat să spună o poezie. Un mare jeg aces "ziarist"!!! Ciutacu reprezintă ce este mai oribil in "presa" românească. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la "breakingnews". Eu nu îmi imaginam că există o asemenea mizerie în acea televiziune și in politică”, a afirmat Ciprian Ciucu

După jignirea lui Ciucu, Ciutacu a reacţionat tot pe Facebook: „Penultima persoana care m-a facut jeg a platit. O va face si ultima. Altfel, succes in colaborarea cu Capone si Migdala."