Prințesa de Monaco, viziune aparte despre uciderea animalelor penrtru hrană sau modă

Prințesa de Monaco, viziune aparte despre uciderea animalelor penrtru hrană sau modă

Prințesa Stephanie de Monaco a discutat despre legea împotriva interzicerii animalelor sălbatice în circurile din Franța, susținând că animalele sunt tratate ca o „familie” de către stăpânii lor.

„Sunt membri ai familiei. Animalele nu sunt instruite într-un anume fel sau maltratate, ci pur și simplu iubite, hrănite și răsfățate”, a spus Stephanie de Monaco, criticând interdicția din Franța. Ea a susținut, de asemenea, că alte meserii în care animalele sunt exploatate ar trebui interzise sub logica noii hotărâri franceze.

„Voi adăuga că în Franța toată lumea este liberă să lucreze. Asta înseamnă că ar trebui să le interzici fermierilor să câștige bani din creșterea vitelor. Ar trebui să interzică totul, mai degrabă decât să lovească familiile circului. Circul s-a schimbat, trăiește conform vremurile actuale. Toți avem dreptul să punem orice vrem pe farfurie. Nu înseamnă că suntem oameni răi. Dacă vreau să mănânc o friptură bună, nu împiedic pe altcineva să se bucure de soia”, a spus ea.

Stephanie de Monaco preferă blănurile naturale. Ea a adăugat că îi place să poarte pulovere și încălțăminte de lână „călduroase”, care îi mențin picioarele calde. Stephanie de Monaco a sugerat că ea nu vede la înălțime calitatea produselor vegane.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.