Este important pentru Kremlin cine va fi președintele SUA?

Este important pentru Kremlin cine va fi președintele SUA?

Politica de sancțiuni depinde în mare măsură de conjunctură și nu de cum îl cheamă pe stăpânul de la Casa Albă.

Agenția Bloomberg a transmis la sfârșitul săptămânii trecute, făcând referire la surse proprii de informare, că Kremlinul este foarte îngrijorat de posibila victorie a lui Joseph Biden în alegerile prezidențiale din SUA, scrie Nezavisimaia Gazeta.

Chipurile, autoritățile ruse se gândesc la desfășurarea de alegeri parlamentare anticipate înainte ca noua administrație americană să introducă noi sancțiuni împotriva Federației Ruse.

Sondajele de opinie efectuate în SUA arată că Biden are șanse bune să ocupe fotoliul prezidențial. În același timp, știrea referitoare la îngrijorarea Kremlinului se înscrie întru-totul în discursul din ultimii ani al democraților americani, în care Rusia are un loc special.

Ne puteți urmări și pe Google News

Democrații sunt convinși că Rusia îl susține pe Trump, că a intervenit în alegerile din 2016 pentru a-l ajuta pe acesta să câștige.

Se poate spune că și acum se pregătește o platformă de interpretare în cazul în care Biden pierde, iar Trump va rămâne la Casa Albă. Este posibil ca „hackerii ruși” să fie din nou de actualitate.

În realitate, este atât de important pentru Kremlin cine va fi ales președinte al SUA în luna noiembrie a acestui an?