News Alert. Iohannis: Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză

News Alert. Iohannis: Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni, cu doar patru zile înaintea votului pentru alegerile locale din 27 septembrie.

 

El a cerut românilor să se prezinte într-un număr cât mai mare la scrutin, fiind luate măsuri speciale pentru a se evita infectarea participanților cu coronavirus.

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredințăm administrarea comunităților noastre. Stă în puterea noastră să alegem cine ne va conduce în următorii patru ani. De cei care vor câștiga alegerile depinde ca școala și spitalul din localitățile în care trăim să fie modernizate și problemele de trafic să fie rezolvate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din păcate, pandemia este departe de a se fi încheiat, însă spre deosbire de primăvara acestui an, știm care sunt măsurile care trebuie respectate pentru ca scrutinul să se desfășoare în siguranță”, a spus președintele.

Mai mult el consideră că: „Dacă toată lumea va respecta măsurile impuse, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum. Din acest punct de vedere, exprimarea votului nu diferă de alte activități pe care le facem zi de zi, cum ar fi mersul la cumpărături”, a mai afirmat Iohannis.

Președintele nu a ratat ocazia pentru a lansa un nou atac la adresa PSD. Social-democrații sunt acuzați de populism.  Iohannis consideră că prin punerea bugetului sub presiune PSD riscă să arunce România într-o criză economică.

„Sunt politicieni care mai cred că oamenii pot fi mințiti. Aceeași politicieni se folosesc de majoritatea pe care o au în Parlament pentru a promova tot felul de legi electoraliste și populiste, știind foarte bine că sunt inaplicabile în aceste vremuri, în care bugetul este pus sub presiune. Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză.

Votul este cel mai important instrument pentru a impune României o direcție mai bună.

Dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare”, a conchis Klaus Iohannis.