Traian Băsescu, un nou atac la adresa Gabrielei Firea: ”E un om corupt până în măduva oaselor”

Traian Băsescu, un nou atac la adresa Gabrielei Firea: ”E un om corupt până în măduva oaselor”Sursa: Arhiva EVZ

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat miercuri un nou atac furibund la adresa Gabrielei Firea prin care o acuză printre altele că a transferat ”bani de la Crescent, fosta companie a Securității în compania ei”.

Fostul președinte a prezentat un document despre care a spus că este un contract care arată „cum a făcut dna Firea să ia dolarii lui Ceaușescu să-i pună în buzunarele ei”, potrivit Hotnews.

„Firea e un om corupt până în măduva oaselor, acestă arătare care se îngrijește de oameni este falsă. E un om profund corupt care face bani și din piatră seacă, un om care a distrus aparatul de funcționare a Primăriei, aducând o pelagră administrativă de prin județul Ilfov care nicmic de-a face cu Bucureștiul. Atunci când plânge de mila pensionarilor, a transferat bani din Crescent, fosta companie a Securității, în compania ei. 2,5 milioane de dolari. A transferat în Casa Press. Vă pot arăta și semnătura doameni Firea pe acte prin care împrumută bani de la Crescent Maritime din Cipru, banii Securității. Cum a făcut dna Firea să ia dolarii lui Ceaușescu să-i pună în buzunarele ei? Contractul de împrumut , 100.000 de euro și aici semnătura augustei și precinstitei Firea. Împrumută 100 de mii de euro pe care se obligă să-i dea înapoi până la sfârșitul anului, dar la sfârșitul anului spune că se mărește împrumutul cu 400 de mii plus 1,8 milioane. După aceea tot prelungește acest împrumut fără dobândă.”, a declarat Băsescu.

”Credeți că eu o uit pe Firea când iesea ca mare senatoare din Comisia Nana și îmi înfiera fiica cu mânie proletară? Credeți că uit? Și-a bătut joc de copilul meu, credeți că o pot ierta pentru asta? Niciodată”, a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu a vorbit și despre înființarea de către administrația Firea a companiilor municipale din subordinea Primăriei Capitalei

”Firea e bolșevică, nu a înțeles. Eu am scos companiile municipale și le-am făcut companii autonome care să lucreze pe piața liberă. Primul lucru care trebuie făcut este un audit financiar și abia pe urmă desființate. Trebuie văzut ce se va întâmplat cu banii. Firea ne vorbește cu tupeu de sănătate când nu dă apă caldă să se spele pe mâini”, susține acesta.