De la celebritate la munca câmpului. Ce fac, de fapt, Viorel și Vulpița în Vaslui?

De la celebritate la munca câmpului. Ce fac, de fapt, Viorel și Vulpița în Vaslui?

Se pare că faima soților Stegaru s-a stins odată cu plecarea acestora din Capitală. Viorel și Vulpița au ajuns să muncească pe câmp, în Vaslui.

Viorel și Veronica Stegaru s-au bucurat timp de 8 luni de celebritate, însă de două săptămâni s-au întors la Blăgești, județul Vaslui, de dragul fiicei lor, Maria, care le-a simțit dorul enorm în ultima perioadă. Cei doi soți sunt în continuare activi în mediul online, acolo unde își țin fanii la curent.

Dacă zilele trecute Vulpița le-a arătat internauților livada sa de pomi fructiferi, iată că de data aceasta aflăm ce se întâmplă cu soțul ei. Vedeta de la Acces Direct a postat un scurt video pe contul de Instagram pentru a-și ține fanii la curent, chiar dacă activitățile lor diferă enorm față de ce făceau în Capitală.

Vulpița a adăugat și un mesaj în dreptul postării de pe Instagram, acesta fiind legat de muncile de la țară, mai ales că cei doi soți se aflau într-o vie, pe un câmp din Vaslui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai exact, cei doi s-au filmat în satul natal, la vie. Cel mai probabil soții au mers la cules de struguri, ambii fiind îmbrăcați cu tricouri negre. Veronica a ales pentru filmuleț și un efect cu ochelari de soare, semn că „celebritatea” a învățat-o ceva, și anume cum să pară cât mai aranjată pentru fanii din toată țara, scrie Cancan.

Odată ajunși acasă. în Blăgești, soții s-au mai bucurat de celebritate pentru o scurtă perioadă de timp, vecinii acestora fiind la curent cu peripețiile lor din Capitală.

O vecină de-a Stegarilor povestește că cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK, însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel ne-a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.