Dezvăluiri ruşinoase despre Prințul Charles. Are cele mai ciudate năravuri!

Dezvăluiri ruşinoase despre Prințul Charles. Are cele mai ciudate năravuri! Sursa: Arhiva EVZ

Urmaşul la tron a fost etichetat ca „prinţul cel mai viciat” pentru maniile sale bizare, mai ales privind garderoba şi îngrijirea personală.

De la pasta de dinţi până la dopul de la cadă. Iată toate viciile prinţului Charles.

Maşina de spălat? Interzisă. Pasta de dinţi? Într-o cantitate exactă pusă cu grijă pe periuţă. Şireturile de la pantofi? Călcate zilnic. Lista bizarelor cereri ale prinţului Charles este lungă şi surprinzătoare.

Poate că din această cauză primul născut al reginei Elisabeta  este supranumit „principele cel ma viciat” al familiei regale. De-a lungul anilor au apărut la iveală multe manii ale regalilor englezi, dar urmaşul la tron este cu siguranţă acela care le are pe cele mai multe şi mai neaşteptate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit biografiilor regale, principele Charles încă de mic copil a fost obişnuit să nu facă nimic. Deoarece fac alţii pentru el, şi anume: aranjează şi organizează totul în aşa fel încât principele să se obosească cât mai puţin şi să găsească totul de-a gata aşa cum doreşte el.

Acestea sunt inevitabilele vicii pe care servitorii şi majordomii principelui Charles le cunosc la perfecţie şi le pun în practică în fiecare dimineaţă când se trezeşte.

Tabieturile principelui Charles după ce se trezeşte

Cel ce a dezvăluit maniile lui Charles este biograful Brian Hoey, autor al unor cărţi regale printre cele mai vândute în lume: „Principele Ţării Galilor nu face nimic. Se scoală dimineaţa, iar halatul său este aici, îl aşteaptă; intră în baie unde totul este pregătit şi perfect poziţionat. Chiar şi când iese din cadă prosopul este îndoit înr-un fel special, deci trebuie doar să se aşeze şi să-l pună pe el”. Chiar şi conţinutul căzii este supus regulilor precise: apa „abia călduţă”, umplută doar până la jumătate cu capacul poziţionat tot timpul într-o anume direcţie.

Fixaţii şi manii care merg până la pasta de dinţi a prinţului Charles

Paul Burell, ex majordom regal, a povestit că cel ce se ocupă de chestiunile respective trebuie să fie mereu acelaşi om, care stoarce din tub cantitatea porivită de pastă de dinţi şi o aşează cu grijă pe periuţa gata doar să fie folosită.

Regulile lenjeriei şi a îmbrăcămintei

Există multe cărţi şi dezvăluiri făcut de foştii angajaţi care confirmă fixaţiile prinţului. După ritualul trezirii şi îngrijirea propriei persoane, primul născut al reginei Elisabeta nu este singur nici când se îmbracă. Patru valeţi îl ajută să-şi schimbe hainele de cinci ori pe zi. „În dresingul său hainele sunt aşezate extrem de ordonat - a dezvăluit majordomul Burell - chiar şi şosetele, cea stângă şi cea dreaptă sunt exact în locul potrivit astfel ca principele să facă cât mai puţin efort, iar lenjeria sa intimă este aşezată într-un anumit mod”.

Lenjeria de pat trebuie călcată cel puţin o oră

Rapiditatea, graba, la Clarence House nu este la modă. Principele Charles pretinde ca aşternuturile în care el şi soţia sa Camilla dorm, să fie călcate cel puţin o oră, chiar şi când perechea se află în călătorie. Pentru a nu mai vorbi de şireturile pantofilor, spălate şi călcate în fiecare zi ca şi pijamaua regală.

Totul este spălat la mână

E nenorocire dacă se foloseşte maşina de spălat, pusă la index de ani de zile. Hainele lui Charles şi Camilla sunt spălate exclusiv la mână de trei angajaţi care se ocupă de hainele perechii. Iar dacă cineva greşeşte ceva, tuturor li se face morală. În rest, însă, principele Charles este destinat să devină rege şi în această situaţie a avut mereu parte de un tratament special: „A crescut cu un stil de viaţă atât de privilegiat încât nu mai e obişnuit să facă de unul singur alegeri”, potrivit celor relatate de Il Giornale.