Încă un minor bătut și umilit! Scene îngrozitoare în România

Încă un minor bătut și umilit! Scene îngrozitoare în România

Din ce în ce mai mulți minori din România aleg să își facă „dreptate” cu pumnul. Un băiat de doar 14 ani a fost bătut și umilit în Târgu Jiu de alți copii.

Din imagini se poate observa cum minorul, lipsit de apărare, este înconjurat de patru băieți și o fată și este obligat să își ceară scuze pentru „greșeala” comisă.

În timp ce se apropie din ce în ce mai mult de băiatul în vârstă de 14 ani, agresorii pot fi observați cum fumează și se provoacă reciproc pentru a-l lovi, deoarece li se părea că scuzele sunt „aruncate la mișto”, așadar insuficiente pentru ei.

Nu trece mult timp și agresorii decid că este momentul oportun pentru a-l lovi fără milă, cu pumnii și cu picioarele pe băiat, asta după ce l-au umilit punându-l să își ceară iertare.

Potrivit discuțiilor purtate între ei, totul ar fi pornit pe o rețea de socializare, unde băiatul atacat „s-ar fi crezut șmecher”, subminând astfel „autoritatea” agresorilor care în cele din urmă l-au prins pe stradă, scrie Antena3.

Imaginile au fost făcute publice de pagina de Facebook Stop Bully România, care în trecut a mai dezvăluit și alte cazuri de violență între minori, unul dintre scandaluri având loc chiar în urmă cu câteva zile, când o fată a bătută cu bestialitate chiar de „prietenele” ei.

„In aceasta zi am primit de la dumneavoastra inca un caz halucinant ce s-a petrecut in Targul Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plangere deoarece s-a simtit amenintata/intimidata de celelalte persoane.

Ce dorim sa obiectam in acest material unul dintre agresori pe nume Miu(13-14 ani) impreuna cu alti prieteni au decis sa-i aplice o corectie unui camarad de-al lor!

Problema cea mai mare este urmatoarea, Miu (atacator) din surse sigure o sa va atasam si o poza ameninta in spatiul public persoanele cu arme albe, pe care dupa ce le ameninta unele dintre ele din pacate sunt si agresate fizic”, se arată în postarea de pe pagina Stop Bully Romania.

Ne puteți urmări și pe Google News