Un milionar din România a murit într-un accident bizar. Există deja două variante

Un milionar din România a murit într-un accident bizar. Există deja două variante

Unul dintre cei mai bogați oameni din județ Suceava, patronul OLINT Rădăuți, a murit într-un straniu accident de bicicletă.

Conform jurnaliştilor de la Obiectiv de Suceava, Florin Cusiac a încetat din viață în urma unui accident suferit în timp ce se afla cu bicicleta pe un deal din Volovăț.

Surse jurnaliştilor locali citaţi arată că omul de afaceri în vârstă de 45 de ani, pasionat al curselor de mountain bike.

În acest context, acesta s-ar fi aflat duminică dupa-amiaza împreună cu mai mulți prieteni pe unul dintre dealurile din zonă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa citată subliniază că la un moment dat, probabil din cauza terenului accidentat, cunoscutul milionar sucevean a căzut de pe bicicletă.

Căzătura a fost teribilă şi în urma şocului, bărbatul a suferit mai multe lovituri puternice în zona capului, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Cu toate eforturile medicilor suceveni, la scurt timp Florin Cusiac a încetat din viață în noaptea de duminică spre luni din cauza unui edem cerebral masiv”, arată obiectivdesuceava.ro.

Compania Olint Com din Radăuţi avea activităţi în producţia, comerţul şi distribuţia materialelor pentru construcţii şi amenajări interioare.

Firma aparţinea aparține Georgetei Cusiac, dar „cel care conducea efectiv afacerea în ultimii ani a fost Florin Cusiac, fiul acesteia”.

Totuşi, alţi jurnalişti locali, cei de la Monitorul de Suceava, au relatat că omul de afaceri care avea 159 de angajaţi a murit în urma unui accident rutier.

„Un accident rutier de o gravitate greu de explicat a dus la decesul lui Florin Cusiac, în vârstă de 44 de ani, patronul cunoscutei firme Olint din Rădăuți.

Duminică, în jurul orei 17:30, omul de afaceri mergea cu bicicleta pe drumul județean din Volovăț, în apropiere de Burla.

În împrejurări neclare, dar cel mai probabil fără a fi jenat de vreo mașină, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap. Biciclistul se deplasa singur și se afla într-o zonă de coborâre de pe drumul județean, în curbă”, arată monitorulsv.ro.

În anul 2019, OLINT Com SRL a avut o cifră de afaceri de 125.448.001 lei, cu un profit net de 11.294.053 lei.

Foto: Florin Cusiac