Polițist, împușcat mortal în cap. Atacatorul a fost reținut

Polițist, împușcat mortal în cap. Atacatorul a fost reținut

Eveniment tragic în SUA. Moartea unui polițist zguduie conștiințele multor americani,

Moartea tragică a unui ofițer de poliție din SUA cutremură întreaga națiune. Acesta a murit după ce a fost împușcat în cap de un bărbat înarmat. Incidentul a avut loc în sudul orașului.

Ofițerul de poliție Tamarris L. Bohannon, în vârstă de doar 29 de ani  lucra în cadrul departamentului din St. Louis  de 3 ani și jumătate.

„Un alt ofițer care a fost împușcat în picior în  același schimb de focuri  a fost tratat și externat din spital la câteva ore de la incidentul din South Grand, cartier situat lângă Parcul Tower Grove”, a declarat purtătorul de cuvânt al departamentului de poliție din St. Louis, Michelle Woodling.

Ne puteți urmări și pe Google News

Woodling a declarat că cel de-al doilea ofițer are 30 de ani și lucrează în  departament de doar jumătate de an.

„Suspectul în vârstă de 43 de ani a fost luat în custodie duminică dimineață”, a mai declarat acesta.

Primarul Lyda Krewson a declarat duminică că este „răpusă de durere” din cauza morții lui Bohannon.

„Am avut privilegiul de a petrece puțin timp cu familia acestuia în urma acestui nefericit incident. Sunt niște oameni minunați și sunt mândri de modul în  care Bohannon și-a servit patria și a păzit comunitatea în care trăim cu toții”, a spus aceasta.

Mesaj cutremurător al unui agent de poliţie: „America, noi plecăm”

Congresul SUA. Afro-americanii pun genunchiul pe gâtul poliției

„Este un avertisment crunt cu privire la pericolul la care polițiștii noștri se expun zilnic în timpul datoriei pentru a ne ține pe noi în sigurnță. Este groaznic, este o tragedie”, a mai completat primarul.

O poză a unei scrisori din partea familiei lui Bohannon a fost postată pe Twitter-ul departamentului de poliție.

„Este un erou pentru mulți oameni, dar cel mai important pentru soția sa iubitoare și cei trei copii minunați”, se arată în fotografie, scrie Zerohedge.

Cu siguranță, moartea lui Tamarris L. Bohannon va fi repede uitată. pentru că nu există niciun interes politic de a declanșa ample manifestații de susținere a celor care apară legea.