Evenimentul Zilei > Social > Mesaj cutremurător al unui agent de poliţie: „America, noi plecăm”
Mesaj cutremurător al unui agent de poliţie: „America, noi plecăm”

Mesaj cutremurător al unui agent de poliţie: „America, noi plecăm”

Mesajul a fost lansat de către un ofiţer al Poliţiei din Tusla. Travis Yates a declarat în emisiunea „Tucker Carlson Tonight” că tot mai mulţi poliţişti doresc să-şi abandoneze meseria.

„Fiecare ofițer cu care vorbești spune că vrea să plece”, este declaraţia ofiţerului Travis Yates, din cadrul poliției Tulsa, care avertizează despre faptul că polițiștii doresc din ce în ce mai mult să părăsească locurile de muncă.

Polițiștii doresc  să părăsească forțele de ordine

Ofiţerul Travis Yates, a declarat pentru emisiunea „Tucker Carlson Tonight” că este „extrem de preocupat” de viitorul forțelor de ordine, pe fondul unei reacții continue în urma morții lui George Floyd și a creșterii mișcării „defund the police”.

„America, noi plecăm”

Este mesajul pe care  Yates l-a publicat pe pe site-ul  LawOfficer. unde povesteşte despre familia sa şi despre cum l-a urmat pe tatăl său în meseria de poliţist. Ofiţerul recunoaşte că „Acesta este cel mai greu lucru pe care l-am scris vreodată”.

„Nu aș dori această slujbă nici la cel mai mare dușman al meu”, a declarat ofiţerul Travis Yates. „Nu aș trimite niciodată pe nimeni de care mi-ar păsa în iad, pentru că această profesie asta a devenit …. S-a terminat, America. În sfârșit ai făcut-o… va trebui să desființăm poliția, nu vom mai fi în preajmă”.

„Poliţiştilor le este tot mai frică să vorbească”, a mai declarat Yates lui Carlson şi continuă: „iar unii dintr ei sunt nevoiţi să-şi facă mai departe meseria deoarece nu au muncit suficient de mult timp pentru a putea intra la pensie”.

„Ofițerii cu 15 ani în activitate nu pot pleca încă”, a spus el, adăugând „Am auzit de la sute de poliţişti că sunt descurajați. Iubesc meseria, iubesc comunitatea, iubesc oamenii, dar tot acest haos îi afectează în fiecare zi „, relatează foxnews.

America fierbe

Reamintim că America fierbe pur și simplu de două săptămâni, după decesul lui George Floyd. Au fost proteste masive, iar Washington D.C se aşteaptă la to mai multe proteşte  împotriva rasismului şi a brutalităţii poliţiei americane.

În acest context, tot mai mulţi oamenii denunţă brutalitatea poliţiei americane şi nedreptăţile rasiale la Buffalo, în statul New York, după ce un bărbat de 75 de ani a fost împins de doi poliţişti şi se afla în stare gravă după ce s-a lovit cu capul de caldarâm. Un alt exemplu este dat de media americane este despre un tânăr din Tacoma, Washington, care a murit după ce a fost imobilizat la fel ca Floyd. „A fost un om bun, nu merita să moară în mâinile poliției”, a spus Marcia Carter-Patterson, mama lui Manuel Ellis.