Lovitură de teatru! Meghan Markle și Prințul Harry „revin în Marea Britanie”

Lovitură de teatru! Meghan Markle și Prințul Harry „revin în Marea Britanie”

Nimeni nu se aşteptat la această veste. Ducii de Sussex vor fi prezenţi la dezvelirea statuii Prințesei Diana  - în timp ce Harry își promovează documentarul pe Netflix.

Nu se ştie dacă Prințul Harry și Meghan Markle vor petrece o „perioadă mai mare în Marea Britanie” pentru a participa la Trooping the Color și la dezvelirea noii statui a Prințesei Diana, a susținut biograful lor regal, dar cu siguranţă vor fi prezenţi la aceste evenimente.

Omid Scobie, coautor al biografiei Finding Freedom, a declarat că ducele, în vârstă de 35 de ani, și ducesa de Sussex , în vârstă de 39 de ani, au „multe motive pentru a reveni Marea Britanie” în primăvara și vara anului 2021.

Cel puţin Harry nu va dori să rateze un proiect drag lui

Vorbind pe podcast-ul Heirpod , Omid a spus: În martie, avem Jocurile Invictus, care au fost reprogramate, la Haga. În iunie, avem Trooping the Color, la care îmi imaginez că prințul Harry și Meghan ar dori să fie, iar la 1 iulie avem dezvăluirea statuii Prințesei Diana. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Anunţul vine exact când Ducele a apărut într-un nou video-reclamă  pentru a-și promova cel mai recent proiect - un documentar Netflix.

Omid a dezvăluit: „Nu aș fi surprins dacă am vedea că Ducii de Sussex vor petrece o perioadă lungă de timp în Marea Britanie anul viitor”.

El a continuat să vorbească despre  mai multe angajamente ale cuplului regal care se întind pe perioada primăverii și verii, inclusiv apariții în Haga și Marea Britanie, înainte de a adăuga: Există multe motive pentru care să se stabilească în Marea Britanie pentru acea perioadă şi cu siguranţă totul va reveni la normal.

Harry are un rol principal într-un nou documentar Netflix -Rising Phoenix - care a fost lansat miercuri și care împărtășește istoria și poveștile din spatele Jocurilor Paralimpice.

El s-a alăturat unui apel video cu sportivi care apar în documentar la începutul acestei săptămâni și, într-un clip difuzat ieri de programul Today, a spus: „Poveștile voastre, puterea pe care o arătați voi, este incredibilă. Și cred că trebuie văzut mai mult, trebuie arătat mai mult pentru a scăpa de stereotipuri și preconcepții ”.

Omid mai declară că ducele și ducesa se vor întoarce în Marea Britanie pentru a-și relua activităţile de caritate: „cuplul iubește să iasă și să fie activ pe teren. Harry și Meghan au arătat clar că munca lor în Marea Britanie, inclusiv patronajul lor regal, va continua”, a explicat el. „Cred că odată cu reducerea restricțiilor de călătorie, îi vom vedea deplasându-se din nou și efectuând călătorii în Marea Britanie, atât în ​​mod privat, cât și profesional”.

Marea Britanie va fi întotdeauna importantă pentru ei, dar nu cred că o să-i mai vedem ca regali