Bănel Nicoliță. surprins alături de o altă femeie! Ea e motivul divorțului?

Bănel Nicoliță. surprins alături de o altă femeie! Ea e motivul divorțului?

Fostul jucător al Stelei Bănel Nicoliță a fost surprins pe litoral alături de o frumoasă necunoscută. Cum fostul fotbalist abia a divorțat, speculațiile nu au încetat să apară.

Bănel Nicoliță a anunțat recent că a divorțat de Cristina, femeia care i-a stat ani în ir alături. Vestea a șocat pe toată lumea, mai ales pentru că fostul fotbalist părea băiat de casă.

Mai mult, se speculează că cei doi au rupt orice legătură încă din luna februarie, dar au ținut ascunsă separarea până acum.

Celebrul fotbalist a recunoscut, de altfel, în cadrul unei emisiuni TV că separarea ar fi avut loc încă din luna februarie a acestui an.

Ne puteți urmări și pe Google News

De-a lungul timpului au mai apărut zvonuri conform cărora cei doi nu se mai înțeleg prea bine, însă puțină lume s-ar fi ateptat ca povestea lor să se încheie cu un divorț.

Cei doi s-au căsătorit în 2013. „Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, a declarat Cristina în ziua nunții cu fotbalistul. Anul trecut, Bănel Nicoliță – fostul jucător de fotbal la care Gigi Becali ținea atât de mult – a intrat în atenția unei firme care se ocupă cu recuperarea datoriilor. Asta după ce a ”reușit” performanța de a nu plăti… 7.000 de euro unei companii de telefonie mobilă.

În 2018 Bănel a încheiat un contract cu respectiva companie – pe firma sa -, fiind vorba despre 17 numere de telefon pentru care urma să achite aproximativ 300 de euro lunar. Conform contractului, Bănel Nicoliță a obținut 17 telefoane mobile, valoarea acestora ridicându-se la 7.000 de euro. Totuși, Bănel nu a plătit niciun ban în primele trei luni ale contractului, iar ulterior, din cauza faptului că facturile nu au fost achitate, cele 17 numere au fost închise.

În 2016, Bănel Nicoliță și-a deschis o grădiniță particulară în București, dar și o sală de fitness. Doi ani mai târziu, el adecis să investească în echipa de fotbal din Făurei, pe care a și reușit să o promoveze într-o ligă superioară. Și toate păreau a merge cel puțin binișor. Dar nu au fost prea mulți clienți la sala de fitness, așa că fotbalistul a decis să o închidă, scrie cancan.ro.