Anamaria Prodan dă cărțile pe față? Ce secret ascunde vedeta

Anamaria Prodan dă cărțile pe față? Ce secret ascunde vedeta

Anamaria Prodan a mărturisit în sfârşit ce se acunde în spatele alegerii de a purta peruci şi extensii pe care le foloseşte foarte des în ultima perioadă.

Anamaria Prodan a explicat de ce a început să apeleze la tot felul trucuri când vine vorba de coafuri. Impresara a apelat la ajutorul perucilor și al extensiilor de păr de teamă să nu-și distrugă podoaba capilară.  Mai mult, Anamaria Prodan face tratamente costisitoare pentru a-și păstra parul sănătos care părea fragil atunci când şi-l purta ondulat şi ridicat.

Ce i-au recomandat specialiştii pentru protejarea părului

Anamaria Prodan și-a dorit să aibă un păr lung și sănătos, iar pentru acest lucru a fost nevoită să apeleze la tratamente de mii de euro în Turcia pentru regenerarea podoabei capilare.

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu. Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a declarat  Anamaria Prodan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tratamentele folosite de Anamaria Prodan sunt extrem de scumpe

Timp de trei ani, Anamaria Prodan, la un interval de șase luni, merge în Turcia pentru a face un tratament pentru păr, injecții în scalp, pentru care scoate din buzunar 4.000 de euro la fiecare ședință.

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului. Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a mai declarat Anamaria Prodan, potrivit ciao