Era „Duduianu” a luat sfârșit?! Încă doi interlopi sunt urmăriți la nivel național

Era „Duduianu” a luat sfârșit?! Încă doi interlopi sunt urmăriți la nivel național

Clanul Duduianu a suferit o pierdere imensă în urmă cu puțin timp, dar asta nu înseamnă că legea își poate închide ochii în ceea ce îi privește.

Conform datelor publicate pe  Christiansabbagh.ro, procurorii ar deține mai multe înregistrări în care interlopi grei din România pot fi auziți în timp ce amenință nume sonore din industria manelelor pe care le-au tâlhărit de sute de mii de euro.

Dosarul de tâlhărie și șantaj este instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1.

În acest dosar, 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte fiind cercetate 5 sub control judiciar. Toate acestea arată că anchetatorii au probe care arată că întreaga grupare a Duduienilor proceda în același mod.

Ne puteți urmări și pe Google News

Concret, artiștii erau jefuiți de toți banii câștigați în seara cântărilor, banii pe care chiar ei îi dădeau, dar și sumele fabuloase aruncate de alți petrecăreți. Potrivit aceleași surse lucrurile mergeau chiar și mai departe.

De multe ori, interlopii le planificau chiar ei maneliștilor evenimentele la care să meargă, tocmai pentru ca toate câștigurile să ajungă în buzunarele lor.

În data de 21 iulie, peste 100 de polițiști au făcut 11 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, în dosarul penal în care se fac cercetări pentru tâlhărie și șantaj.

„Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente – D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1./ Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză.

La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare”, au anunțat autoritățile cu privire la acest caz.