S-a terminat amânarea. Data la care Ciolacu & Co. vor depune moțiunea de cenzură

S-a terminat amânarea. Data la care Ciolacu & Co. vor depune moțiunea de cenzură

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat data la care social-democrații vor depune moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a anunţat, miercuri, că partidul pe care îl conduce va depune în 17 august moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, susţinând că România este o „ţară în derivă” şi cu un guvern cu „zero credibilitate”.

Liderul PSD a afirmat că după nouă luni de guvernare liberală, România este „o ţară în derivă”.

„PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetenţa şi hoţia patronată de Guvernul pe care îl conduceţi. Pe 17 august, Partidul Social Democrat va depune moţiunea de cenzură. Considerăm că e timpul să plecaţi acasă sau la puşcărie, în funcţie de faptele fiecăruia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un haos imens cu o economie pusă la pământ şi cu şomaj galopant, asta este România după 9 luni de guvernare liberală, o ţară în derivă cu un guvern cu zero credibilitate, un guvern în care miniştrii se contrazic unul pe celălalt spre disperarea românilor care nu mai înţeleg nimic.

PNL a fost interesat doar alegeri, furturi şi cât mai multe funcţii pentru rude şi pentru clientela din partid”, a afirmat Marcel Ciolacu, în plenul Parlamentului, după prezentarea raportului premierului Ludovic Orban.

Și PRO România votează moțiunea

„Nu a fost niciodată un haos mai mare ca acum. Situaţia a scăpat de sub control pentru că nu s-au luat la timp măsurile potrivite. În martie, Guvernul visa anticipate şi spunea că nu există riscuri epidemice. Mai apoi, când era deja prea târziu, a venit cu măsuri dure care au distrus economia şi aşa şubrezită şi care au îngenunchiat companiile autohtone.

Nu au venit cu soluţii pentru şcoală, pentru sănătate, pentru economie, nu şi-au recunoscut incapacitatea de a gestiona o asemenea criză, au refuzat să asculte de specialişti şi continuă să trăiască într-o lume în care procentele electorale şi alegerile sunt prioritare, indiferent de riscuri. România este astăzi mai rău decât la începutul pandemiei, Guvernul Orban poartă această vină şi trebuie să plece”, a declarat Victor Ponta, liderul partidului PRO România.