Adevărul despre moartea lui Emi Pian. „N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut”

Adevărul despre moartea lui Emi Pian. „N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut”

Moartea șefului clanului Duduienilor, Emi Pian a lovit ca un trăznet întreaga lume interlopă din București.

Nimeni nu se aștepta ca unul dintre cei mai temuți interlopi din țară, să aibă parte de un asemenea sfârșit. George Pian, verișor al liderului clan al Duduienilor, a vorbit despre noaptea în care Emi a fost ucis. El a spus că „scânteia” scandalului din noaptea crimei nu a fost jocul de barbut, așa cum s-a vehiculat în presă.

„Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Eu voiam doar să vă spun despre viața asta de interlop pe care credeți voi că unii o trăiesc. Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn?!”, spune verișorul lui Florin Mototolea, vizibil afectat de cele întâmplate.

„Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut”, a mărturisit George pe canalul său de Youtube.

George a spus că totul a plecat de la o glumă care l-a deranjat pe criminal.

„N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a mai spus George.

Emi Pian a murit după un conflict cu Napi, unul dintre liderii altui clan de interlopi, Rinu.  Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

Între cele două clanuri exista o înțelegere – cine împrumuta de la un clan nu putea, ulterior, să împrumute de la celălalt. Atunci când Emi Pian a încercat să regleze conturile cu clanul rival, acesta a fost înjunghiat, potrivit cancan.ro