Criminalul, ros de remușcări, a mărturisit că a omorât-o pe româncă

Criminalul, ros de remușcări, a mărturisit că a omorât-o pe româncă

Marea confesiune a venit. Torrente s-a prezentat la carabinierii stației Falde și a spus că a ucis-o pe româncă după care s-a pocăit.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Palermo, Damiano Torrente, se află în arest încă de ieri, după ce s-a prezentat la carabinierii stației Falde, pentru a mărturisi că a ucis-o pe românca în vârstă de 38 de ani, Ruxandra Vesco, din motive pasionale.

Rămăşiţele femeii au fost găsite într-o râpă de pe Monte Pellegrino de către pompieri, care au intervenit împreună cu carabinierii companiei din San Lorenzo și Ris.

Torrente, care are un antecedent pentru hărțuire și fusese eliberat în perioada Covid, ar fi ucis-o pe fată în 2015. De fapt, în acel an, a fost depusă o plângere de dispariție. Trupul femeii fusese introdus într-un sac și aruncat în râpă unde a fost găsit de pompieri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Torrente s-a prezentat la carabinierii stației Falde și a spus că a ucis-o pe femeie în 2015. „M-am pocăit și vreau să mărturisesc crima”, a spus carabinierilor bărbatul care locuiește în cartierul Montepellegrino.

Torrente mărturisește că a garantat un împrumut de 2000 de euro acordat victimei de către o cunoștință a acesteia (pe care o consideră periculoasă și despre care nu indică detaliile personale) și că până la rambursarea sumei, Ruxandra trebuia să acorde o dobândă săptămânală de 50 de euro. Acesta este motivul pentru care femeia se prostituase.

Suspectul spune că a ucis-o pe femeie pe 13 octombrie 2015