Prinţul Charles, mesaj impresionant pentru români! VIDEO

Prinţul Charles, mesaj impresionant pentru români! VIDEO

Prinţul Charles îi îndeamnă pe români să îşi petreacă vacanţele în țara lor, pentru a-i descoperi „bogăţiile de necrezut”.

Prinţul Charles  și-a exprimat regretul că, din cauza pandemiei, anul acesta nu a putut călători în România, dar spune că va continua să pledeze pentru protejarea „comorilor unice” ale țării noastre.

Mesajul apare într-un film realizat recent şi prezentat marţi la reşedinţa sa din localitatea covăsneană Valea Zălanului.

Filmulețul promoțional de cinci minute a fost realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley, producătorul seriei de documentare Wild Carpathia, cu scopul de a sprijini industria turismului din România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prinţul Charles, care narează acest film, își aduce aminte cum, în urmă cu 20 de ani, la prima sa vizită în România, a descoperit o ţară „uimitoare”, care de atunci i-a devenit aproape o a doua casă.

Gazda evenimentului de la Valea Zălanului a fost contele Tibor Kálnoky, administratorul casei de oaspeţi a prinţului Charles, dar și a altor proprietăţi ale acestuia, ce sunt oferite spre închiriere turiştilor. O noapte de cazare la casa din Viscri, în camera de oaspeți, costă 85 de euro, în timp ce o camera single poate fi închiriată cu 40 de euro.

Prinţul Charles, care narează acest film, spune că a descoperit o ţară „uimitoare”, menţionând că ţara noastră ocupă un loc deosebit în inima sa, iar la fiecare vizită o parte din el „se simte acasă” şi spune: