Klaus Iohannis, ironizat pe Facebook de liderul PMP Ilfov: ,,PRECAUT SAU PROST”

Klaus Iohannis, ironizat pe Facebook de liderul PMP Ilfov:  ,,PRECAUT SAU PROST”

Președintele PMP Ilfov, Rizia Tudorache,  îl ironizează într-o postare pe Facebook pe președintele Klaus Iohannis pentru că nu a vorbit în conferința de presă de ieri despre măsurile de protecție din campania electorală pentru locale și pentru gestionarea pandemiei.

”Ne spunea preşedintele României că în faţa bolii eşti precaut sau eşti prost. Cum este întâiul gânditor al patriei, ar fi trebuit să ne explice acum şi cum vom merge în campania electorală pentru alegerile locale, precauţi sau proşti? Dar în conferinţa de presă n-a spus nimic.

Nu am aflat de la preşedinte cum să facem campanie printre electorii noştri, cum să ne prezentăm candidaţii. Sigur, mă refer aici la cele două atribute, precaut şi prost. Că altceva nu putem avea pretenţii de la locatarul vremelnic de la Cotroceni. Că doar nu ne poate explica cum au luat decizia de a merge înainte cu alegerile, deşi au provocat un haos imens în criza sanitară, cu 8 zile (OPT ZILE!!!) la rând cu peste 1.000 de cazuri noi, scrie pe faceboook președintele PMP Ilfov.

”Să zicem că ne punem măştile şi mergem să vorbim cu oamenii. Cum procedăm? Luăm modelul guvernului, cu chiolhanele din sediul executivului, sau exemplul preşedintelui de când a fost la Bruxelles? În oricare dintre situaţii, cum ne vor defini electorii? Aşa-i că se vor uita la noi ca şi când le-am spune celebra replică ,,Fă ce zice popa, nu ce face”?

Ne puteți urmări și pe Google News

Desigur este un model extraordinar de bun pentru primarii aflaţi în funcție, pentru că pe ceilalţi nu ajunge să-i cunoască nici dracul! Mascat, cu unul sau doi colegi lângă ei pe stradă seara, când este mai răcoare, e clar că se sperie toată lumea şi nu va mai sta nimeni să asculte proiecte de dezvoltare”, scrie Tudorache.

”Dacă adăugăm încă un scenariu, cu acţiuni ale vătafilor aflaţi în funcții, de genul: amenințări, cumpărări, intimidări, distrugeri ale materialelor de campanie, cu clanuri interlope folosite din plin la sfărâmat, atunci stau şi mă gândesc, cum ar trebui să fiu, dle preşedinte? PRECAUT SAU IDIOT? Sau doar prost să locuiesc, să trăiesc şi să-mi cresc copiii în România (a)normală?”, încheie parlamentarul PMP.