A fost prins tatăl care și-ar fi ucis copilul de 8 ani cu sânge rece! A vrut să-și taie venele

A fost prins tatăl care și-ar fi ucis copilul de 8 ani cu sânge rece! A vrut să-și taie venele

Cazul copilului de 8 ani din Cluj, dat dispărut și găsit mort, a ținut România cu sufletul la gură.

Bărbatul din Cluj care și-ar fi ucis copilul, abandonându-l în mașină, a fost prins. Acesta a fost găsit în apropierea zonei în care a fost descoperită mașina. În momentul în care a fost încolțit de oamenii legii, acesta ar fi încercat să-și taie venele. A fost salvat și a fost preluat de o ambulanță, fiind transportat la UPU Cluj.

Cercetările au scos la iveală faptul că minorul a fost găsit înjunghiat chiar în mașina tatălui său. Polițiștii l-au prins pe bărbat, după ce acesta dispăruse împreună cu copilul de acasă, fiind dat dispărut. Bărbatul îl luase pe copil în vacanță în Ungaria, iar după ce s-au întors, băiețelul era de negăsit. Mama a presimțit că s-a întâmplat ceva rău și a alertat Poliția.

Tatăl a fost prins marți seară

Trupul copilului a fost descoperit, astăzi, în mașina cu care tatăl său îl luase în vacanța din Ungaria. Băiețelul avea semne de înjunghiere. Micuțul era de negăsit de 3 zile, de când ar fi trebuit să se întoarcă din vacanța din Ungaria, unde a fost împreună cu tatăl său. Părinții băiatului sunt divorțați de un an. Iar băiatul este crescut de mamă, așa că mergea periodic la tatăl său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția a fost sesizată de mama băiatului cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu acesta încă de sâmbătă seară. Când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său.

„Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav”

„Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav. Copilul meu ori este în pericol, ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât. La care nici nu vreau să mă gândesc, la cel mai negru scenariu”, declara mama băiatului.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca au fost sesizați de către o femeie din Cluj Napoca cu privire la faptul că, din data de 25 iulie, în jurul orei 22.00, aceasta nu a mai putut lua legătura cu fiul său minor în vârstă de 8 ani. Băiatul are o înălțime de 1.5 m, 43 kg, păr șaten, ochi căprui și față ovală”, este declarația reprezentantului Poliției.