Cine e regele ţepuitorilor din showbizul românesc? „Avem de luat miliarde de la el!”

Cine e regele ţepuitorilor din showbizul românesc? „Avem de luat miliarde de la el!”

Scandal imens în showbizul românesc după ce o mare vedetă şi-a păcălit colaboratorii, nume mari la rândul lor, cu sume foarte mari.

Este vorba despre Florin Petrescu, cunoscut publicului pentru rolul lui Axinte de la Vacanța Mare. El ar datora aproape 500.000 euro unor artişti importanţi.

Cel puţin asta susţine impact.ro, care susţine că Florin Petrescu a organizat în ultimii ani sute de spectacole și de concerte, dar a rămas în urmă cu plăţile.

În afară evenimentelor menţionate, este cunoscut faptul că artistul care l-a interpretat pe Axinte a întreţinut atmosfera la nunţi şi alte petreceri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform sursei citate, la toate cântările au participat artiști de toate felurile, de la maneliști, la cei mai în vogă artiști ai momentului.

„Totul a mers de minune până în 2015, atunci când mai mulți impresari s-au plâns că Axinte nu își plătește datoriile.

Primele care au mărturisit că nu li s-a dat plata pentru concerte timp e un an au fost surorile de la Bambi, care au mai mult de 20.000 euro de recuperat de la acesta.

Impresarul Florin Nedelcu a declarat și el că Florin Petrescu îi datorează peste 30.000 euro pentru concertele Annei Lesko, ale Andreei Bălan și ale lui Mateo.

Artiștii vor să facă front comun și să îl dea în judecată

Iar lista datoriilor nu se termină aici. Acesta are să îi dea impresarului Marius Gavrilă suma de 70.000 de euro.

Pentru a achita datorita față de Lucian Mitrea, Florin Petrescu i-a donat acestuia mașina personală, un Q7, în valore de 50.000 euro”, arată impact.ro.

„Dacă adunăm banii pe care are si îi dea fiecăruia dintre noi, cred că sărim de jumătate de milion de euro.

Am zis să fim și noi oameni, să avem răbdare, dar nu se poate așa. El zice că nu are bani, că a dat faliment, că nu mai are spectacole, dar își ține nevasta în puf.

Bani să își facă liposucție a avut, dar să ne dea datoria măcar în tranșe, puțin câte puțin, nu are. Ne vom căuta dreptatea în instanță, așa cum a făcut Roxana Marcu. Ea l-a executat silit pe Florin. Pentru numai 2000 de euro. Dar noi, că avem de luat miliarde de la el!?”, a declarat unul dintre cei păgubiţi.

În 2017, şi Tudor Ionescu de la Fly Project intra pe lista celor ţepuiţi de Florin Petrescu, care avea să-i dea nu mai puțin de 11 mii de euro.

La acea vreme, artistul publica un sms pe care i l-a trimis celui care îl amâna cu plata de 9 ani. Mai multe detalii despre atacul incendiar puteţi citi în acest link.

De asemenea, creatorul lui Axinte a avut probleme şi cu Direcţia Naţională Anticorupţie, caz despre care puteţi citi mai multe detalii în acest link.

sursa: impact.ro