Vremea - 25 iulie. Atenție! Se anunță furtuni masive, iar temperaturile scad

Vremea - 25 iulie. Atenție! Se anunță furtuni masive, iar temperaturile scad Furtuni. Sursa foto: Arhiva EvZ

Vremea valabilă pe 25 iulie se anunță a fi nefavorabilă în majoritatea regiunilor țării.

Prognoza meteo anunță furtuni masive în majoritatea regiunilor țării și temeparturi mai scăzute față de ziua precedentă.

Vântul va suflă moderat în nord-vest și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului.

Vremea va fi în general instabilă îndeosebi în jumătatea de nord-vest a țării, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat cu aspect de vijelie, precum și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate.

Ne puteți urmări și pe Google News

În restul teritoriului, vremea va fi călduroasă la amiază, izolat caniculară în Lunca Dunării, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, mai ales seara și noaptea, cu precădere în sud-vest. Temperaturile maxime, mai scăzute față de ziua anterioară în vest și nordvest, se vor încadra între 23 de grade în Dealurile de Vest și 35 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 22 de grade.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza și noaptea când vor fi averse, descărcări electrice și, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.