Scandal monstru în PSD. Atacul care anunță dezgroparea unor secrete teribile

Scandal monstru în PSD. Atacul care anunță dezgroparea unor secrete teribile

După ce a anunțat că nu mai candidează din partea PSD la Primăria Sectorului 3 și după declarațiile acide făcute la adresa unor colegi, Robert Negoiță și-a pus tot partidul în cap.

Ultimul cu care a intrat în conflict este viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Negoiță a spus la un post TV că Bădulescu este un fel de „bichon”.

„Am un mesaj pentru stăpâna domnului Bădulescu: în Bucureşti, se amendează dacă îţi ţii câinele dezlegat şi fără lesă, fără botniţă. Este o hotărâre a Consiliului General”, a declarat Robert Negoiţă, după care a precizat că Bădulescu e „un bichon bine hrănit”.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, si primarul general al Capitalei, Gabrila Firea.

„Nu am de comentat mai mut decât am făcut-o. E josnic. Este câinele pe care-l asmute pe oricine iese din front, nu e la susţinere, acolo. Cine e acest individ? Haideţi să fim serioşi!”. Replica lui Aurelian Bădulescu a venit imediat. „Dl Robert Sorin Negoita a declarat la un post de televiziune ca sunt un “bichon”. Ma onoreaza! Cainele rasa bichon este destept, loial, iubitor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ii inteleg invidia domnului Robert Negoita, in curand fost primar al sectorului 3. El fiind doar o potaie care a dat BAC - ul la 30 de ani, la un liceut ascuns din Ilfov, nu poate fi considerat nici destept, nici loial prietenilor si echipei, nici iubitor si intelegator cu oamenii.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu

Precizez ca mi-am facut toate studiile la timp, la varsta potrivita, la zi si la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discuta pe inserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoita. Una pentru o iubita, alta pentru un prieten, vreo doua pentru protectie. Aviz amatorilor!”, a fost replica transmisă de Aurelian Bădulescu pe pagina sa de Facebook.

„O adevărată tragedie pentru cel mai mare partid”

„Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda “Stăpânului”.

Aceste personaje au reușit, ulterior dispariției “jupânului” Dragnea, performanța istorică de a propune și susține un personaj ca Viorica Dăncilă ca reprezentant PSD în cursa pentru cea mai înaltă funcție publică din România, cea de președinte al țării. O nouă rușine, fără precedent în istoria partidului”, spunea Robert Negoiță când a anunțat că pleacă din PSD.