Veste îngrozitoare în lumea sportului. A murit la doar 38 de ani! Ar fi avut probleme de sănătate mintală

Veste îngrozitoare în lumea sportului. A murit la doar 38 de ani! Ar fi avut probleme de sănătate mintală

Un star al fotbalului australian s-a stins din viață la doar 38 de ani.

Vestea dispariției lui Shane Tuck, fost boxeur printre altele, a șocat lumea sportului. Din spusele tatălui său, jucătorul de fotbal australian ar fi avut probleme de sănătate mintală, pe care le-ar fi „ținut cu totul în el”.

Tatăl lui Shane Tuck a vorbit despre moartea acestuia.

„Era un copil mare, puternic, avea câteva probleme însă, de care nu a putut să scape. Asta era singura cale de ieșire”, a comentat Michael Tuck.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatăl regretatului jucător de fotbal australian i-a îndemnat pe toţi bărbaţii să vorbească deschis despre problemele lor.

„Mulți bărbați cred că sunt în regulă, dar în realitate nu sunt. Cel mai bun ajutor pe care l-ar putea primi ar fi să le spună celorlați cât de rău sunt de fapt, dar ei repetă acelaşi lucru tuturor oamenilor: Sunt bine, sunt bine”, a adăugat tatăl lui Shane Tuck.

Shane Tuck făcea parte dintr-o familie cu o bogată istorie în fotbalul australian. Tatăl său a căștigat șapte titluri cu Hawthorn Football Club, patru dintre ele în calitate de căpitan. Fratele său a jucat pentru Haws, iar un verișor, Gary Ablett Jr, e star-ul formației Geelong.

Shane Tuck a jucat nouă sezoane pentru Richmond Football Club.

Lumea sportului, devastată! Un mare campion mondial a murit înecat

La începutul lunii iulie, Alex Pullin, dublu campion mondial la snowboard, a murit în timp ce pescuia cu harponul în largul coastelor australiene.

În vârstă de doar 32 de ani, Pullin și-a găsit sfârșitul pe o plajă de pe coasta statului Queensland, Australia. Trupul neînsuflețit al sportivului a fost găsit prins de un recif. Chemați la fața locului de un localnic, paramedicii l-au resuscitat timp de 45 de minute. Din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru sportiv.

Pullin, zis și „Chumpy”, a reprezentat Australia la Jocurile Olimpice de iarnă din 2010, 2014 și 2018. Cu puțin timp înaintea tragediei, sportivul împărtășea fotografii pe rețelele sociale cu el pescuind, înotând sau la surf.

„Alex a fost un membru îndrăgit al comunității Snow Australia și este o pierdere grea”, a spus într-un comunicat organizația Snow Australia, profund „șocată și întristată” de moartea sportivului.

Alți sportivi și comentatori i-au adus omagii, mulți descriindu-l drept un om generos și amabil.

Alex Pullin a câştigat două titluri mondiale la snowboard cross, primul în 2011, următorul în 2013, și a purtat drapelul Australiei la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, în 2014.