Dan Negru, mesaj tulburător despre moartea Mădălinei Manole. Cine a ucis-o, de fapt

Dan Negru, mesaj tulburător despre moartea Mădălinei Manole. Cine a ucis-o, de fapt

La zece ani de la moartea Mădălinei Manole, prezentatorul TV Dan Negru îi dezvăluie pe adevărații „asasini” ai artistei, cei care au determinat-o să-și ia viața.

Într-o postare pe Facebook, la împlinirea a zece ani de la momentul în care Mădălina Manole a murit, Dan Negru a făcut o dezvăluire dură despre sfârșitul artistei. Prezentatorul TV a arătat spre realizatorii de emisiuni televizat, precizând că aceștia poartă responsabilitatea pentru moartea artistei.

Dan Negru a arătat că, în ultima perioadă a vieții, Mădălina Manole nu reușea să înțeleagă de ce producătiri televiziunilor nu o mai caută și nu o mai invită la show-urile televizate.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei... N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda in care televiziunile româneşti descopereau publicul comercial 18-49 şi orice li se părea «old» sau cu aer românesc era respins”, a scris Dan Negru în postarea pe care i-a dedicat-o artistei, la împlinirea a zece ani de la trecerea în neființă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astfel, Dan Negru a subliniat că, din punct de vedere moral, vinovați p entru ceea ce s-a întâmplat atunci, pentru drama artistei și pentru sfârșitul ei sunt cei care au lucrat în televiziuni și care au ignorant-o.

„Moral, noi toţi ăştia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toţi asasinii ei”, a arătat Dan Negru, în postarea pe care a publicat-o pe rețeaua de socializare.

În urmă cu zece, ani, pe 14 iulie, Mădălina Manole a ales să-și pună capăt zilelor chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Ea a fost găsită în baia casei sale din Otopeni, chiar de soțul ei, iar potirivit INML, artista s-a sinucis înghițind Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan), o substanță extrem de toxică.

Înainte de a aceasta, Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio prin care le explică celor dragi motivele care au împins-o să facă acest gest.

A presimțit Costin Mărculescu că va muri? „Voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor”

Biletul de adio care lămurește totul. De ce s-a sinucis Mădălina Manole