Violator de copii în Maramureș! Tupeul care i-a scos din sărite pe judecători

Violator de copii în Maramureș! Tupeul care i-a scos din sărite pe judecători

Un bărbat de 50 de ani, din Maramureș a fost arestat după ce a comis infracțiunea de viol, victima fiind o fetiță de șase ani.

Teodor M. Stoica este din Țicău, Maramureș, și este cunoscut în evidențele Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, dar și de localnici, ca fiind un recidivist și un „om de nimic”. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a violat o fetiță de șase ani, care se afla pe stradă și care a fost ademenită prin diverse trucuri, într-un loc retras.

Fapta a avut loc la sfârșitul lunii iunie 2020, dar agresorul sexual a fost arestat abia acum deoarece a fost nevoie de o expertiză medico legală care să ateste că fetița a fost violată. Potrivit anchetei, fetița a mers acasă la mama ei și i-a povestit că ”un nene rău i-a făcut un lucru urât”. Speriată, femeia a mers la Poliția Ulmeni, unde s-a constituit de urgență o echipă operativă și s-a deschis un dosar pentru corupere sexuală.

Ulterior, după ce medicii legiști au confirmat că este vorba despre viol, procurorii au schimbat încadrarea penală și au cerut arestarea lui Stoica pentru comiterea infracțiunii de viol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Violatorul a fost arestat pentru 30 de zile

Deși în timpul anchetei, bărbatul, care a mai trecut prin închisorile românești, a fost cooperant și a recunoscut comiterea faptei, pentru a avea parte de o reducere de pedeapsă, în fața judecătorului a avut o cerere care i-a uluit pe cei prezenți.

Teodor M. Stoica a cerut să fie cercetat penal, pentru violul comis asupra fetiței de șase ani, în stare de control judiciar, adică în stare de libertate. Cu acest lucru, magistratul nu a putut fi de acord și a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 2142/P/2020, din data de 10.07.2020 şi în consecinţă, În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului STOICA TEODOR recidivist, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 10 iulie 2020 până în 8 august 2020 inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului Stoica Teodor prin apărător de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar”.